Hiburan

Afdlin Shauki Bakal Hasilkan Mamadom

Asraf Aided
14/09/2018
13:30 MYT
Selebriti terkenal, Datuk Afdlin Shauki menjelaskan dia mempunyai perancangan untuk menghasilkan filem namun harus membuat penelitian dalam pelbagai perkara.
Menerusi laporan HLive!, Afdlin mengatakan dia sudah mula menulis skrip untuk filem terbarunya Mamadom, namun tarikh untuk mula menghasilkan filem itu masih dalam perancangan.
"Bercakap tentang perancangan untuk hasilkan filem, saya sudah mula menulis skrip untuk filem yang saya bakal hasilkan yang bertajuk Mamadom.
"Mamadom ini umpama Papadom dalam versi wanita, namun begitu semuanya masih dalam perancangan dan saya harus meneliti beberapa perkara demi menjaga kualiti filem saya," ujarnya.
Afdlin mula menjejakkan kaki di industri hiburan pada tahun 1990 dan berjaya mengekalkan popularitinya sehingga kini.
Untuk berita hiburan yang padat dengan informasi, jangan lupa saksikan HLive! yang bersiaran pada setiap Isnin hingga Sabtu pada jam 8.30 malam di Astro Ria (104) dan Astro Ria HD (123) .
Topic Berkaitan
Must-Watch Video
Hiburan

“Orang Yang Menghancurkan Hidup Saya Adalah…” - Awie

gempak
16/07/2024
08:25 MYT
Vokalis kumpulan Wings iaitu Datuk Awie mendedahkan beberapa nama rakan selebriti yang telah mengubah kerjaya seni dan imej rock yang dibawanya.
Hiburan

"Waktu Main Scrabble Dengan Isteri, Saya Bertanya ..." - Afdlin Shauki

gempak
04/06/2024
20:17 MYT
Seimbangkan kerjaya dan kehidupan antara topik utama yang diangkat dalam naskhah Papadom, dalam versi filem dan terbaharunya; novel.
Hiburan

Okey Dengan Ibu Tiri, Mia Sara Gembira Tengok Afdlin Bahagia - "Tak Ada Apa-Apa Perasaan Buruk..."

gempak
20/04/2024
07:55 MYT
Setelah hampir setahun mendirikan rumah tangga, pelakon dan pengarah, Datuk Afdlin Shauki akhirnya memperkenalkan isterinya, Datin Marcella secara terbuka kepada media. Sehubungan itu, Gempak sempat menemu bual anak kepada Afdlin Shauki iaitu Mia Sara berkaitan kemeriahan sambutan hari raya tahun ini bersama ibu tiri. Menurut Mia, dia menerima
Hiburan

Lama Jaga Privasi, Afdlin Shauki Akhirnya Tayang Isteri!

gempak
03/04/2024
08:55 MYT
Setelah hampir setahun mendirikan rumah tangga, pelakon dan pengarah, Datuk Afdlin Shauki akhirnya terbuka memperkenalkan isterinya, Datin Marcella. Pasangan itu ketika ditemui selepas majlis berbuka puasa bersama produksi dan pelakon filem Harimau Malaya yang berlangsung di Hotel Grand Millennium, berkongsi bahawa sebab disebalik perkahwinan itu
Laman Utama

Dilantik Sebagai Pengerusi Baharu FDAM, Datuk Afdlin Shauki Bakal Bawa Pembaharuan

gempak
17/12/2023
09:45 MYT
Tahniah Datuk Afdlin Shauki.