Pelakon Intan Ladyana menarik perhatian wargamaya apabila tampil mengenakan hijab di dalam foto terbaharunya bersama suami, Harris Alif dan anak perempuan mereka, Eviee Khadeeja.

Menerusi laman sosial Instagram, Harris, 23, berkongsi foto terbaharu keluarganya yang kini sedang menikmati percutian di atas sebuah kapal persiaran mewah untuk tatapan umum.

Quality time,” tulis Harris.

Menerusi pekongsian itu lagi, Intan atau nama sebenarnya Intan Nurladyana Muhammad Yahaya, 40, kelihatan manis dan ayu mengenakan tudung jenis bawal sambil mendukung anaknya.

A post shared by Harris Alif (@harrisalif)


Walau bagaimanapun, Intan masih tidak memuat naik atau berkongsi mengenai penghijrahan imej terbaharunya.

Sementara itu di ruangan komen, penampilan pertama pelakon Adnan Sempit itu mengenakan hijab telah mengundang pelbagai respon yang positif daripada peminat mereka berdua.

“Cantiknya Intan Ladyana bertudung,” puji seorang wargamaya.

“Semoga kak Intan istiqamah. Awak sangat cantik bertudung,” ujar seorang wargamaya.

“Masyallah cantik Intan bertudung. Moga istiqamah,” doa seorang wargamaya lagi.

Sehingga kini, perkongsian tersebut telah menerima hampir 20,000 tanda suka daripada pengikutnya.

Sekadar info, Intan dan Harris mendirikan rumah tangga pada 5 Februari tahun lalu.

Perkahwinan yang menjadi bualan hangat kerana jarak usia 17 tahun itu diserikan dengan kehadiran seorang cahaya mata perempuan pada awal tahun lalu.


Undi bintang digital dan content kegemaran anda di dalam carta mingguan Gempak Most Wanted 2022 di sini. Anda juga boleh membuat pencalonan baharu untuk carta mingguan seterusnya. Selamat mengundi!