Penyanyi dan pempengaruh As’ad Motawh tampil menjelaskan mengenai isu dia dikatakan sengaja memerli rakannya, Ismail Izzani ketika penyanyi itu berdepan kontroversi video di kelab malam.
Menurut As’ad, tiada istilah perli memandangkan dia hanya menggunakan lagu Ismail, malah mereka berdua juga masih berkawan seperti biasa.
“Kita sekadar bergurau kawan-kawan saja… saya dan Ismail pun ada apa-apa masalah. Lagipun, saya tak buat apa salah pun dalam video itu.
“Saya hanya guna lagu dia saja… mungkin orang yang salah anggap kan,” kata As’ad kepada Gempak.
As’ad ditemui ketika majlis pelancaran lagu dan video muzik (MV) Welcome To My World yang diadakan di SkySymphony stage, SkyAvenue, Resort World Genting, Genting Highland pada Khamis .
Terdahulu, Asad dituduh sengaja menyindir Ismail yang ketika itu hangat dengan kontroversi video panas bercium dan memeluk seorang wanita seksi di kelab malam.
Ia berikutan secara terang-terangan Asad menggunakan lagu Ismail sebagai latar dengan mengambil bahagian lirik yang kedengaran ada kaitan dengan isu membabitkan rakannya itu.
Undi bintang digital dan content kegemaran Top 5 anda di Gempak Most Wanted Awards 2022 di sini.
Asyikin Mayudin
Thu Jan 05 2023


“Nak Jadi Pelakon Ke Pelacur Di Set?” - Nabila Huda Geram Heroin Menggatal Dengan Suami Bella Astillah
Fokuslah pada lakonan

“Banyak Lagi Lelaki Bujang Kenapa Nak Suami Orang…” - Nama Tiba-Tiba Kena Petik, Sophia Albarakbah Diserang Netizen
Alamak kena serang pula.
![[VIDEO] “Tegur Belakang Kamera, Tengking La Bagai Nak Gila” - Elly Mazlein Beri Pandangan Isu Juri Beri Komen ‘Kasar’ [VIDEO] “Tegur Belakang Kamera, Tengking La Bagai Nak Gila” - Elly Mazlein Beri Pandangan Isu Juri Beri Komen ‘Kasar’](https://resizer-vortals.eco.astro.com.my/tr:w-177,h-100,q-100,f-auto/https://d3avoj45mekucs.cloudfront.net/astrogempak/media/2019-flavettesglowingstar/3_10.png?ext=.png)
[VIDEO] “Tegur Belakang Kamera, Tengking La Bagai Nak Gila” - Elly Mazlein Beri Pandangan Isu Juri Beri Komen ‘Kasar’
Ada betul juga kata Kak Lina...

9 Hari Di Tanah Suci, Fasha Sandha Ada Sebab Tak Update Gambar & Video - “Memang Tak Ada Ruang Untuk…”
Alhamdulillah...

Peraduan Gempak Most Wanted
Diam Diam, Andy Lau Sambut Tahun Baru Cina Di Malaysia, Lawat Tokong Di Kepong
Sambutan Tahun Baru Cina masih terasa hangat meski sudah hampir seminggu diraikan.

Bukan Kaleng Kaleng, Raline Shah Mengaku Bawa Pesawat Jadi Hobi Baru
Raline Shah memang dikenali sebagai seorang selebriti kaya tetapi merendah diri.

Berjaya Turun Berat Badan 15kg, Danny X-Factor Berniat Tambah Cahaya Mata; “Saya Semakin Berumur, Jadi Ini Masa…”
Insyallah

“Ira Kazar Hamil? Saya Tidak Tahu & Tak Mahu Tahu…” - Datuk Yusof Haslam
Betul ke Ira Kazar hamil?

TMSMY3: “Zirafah King Of Bottom Three, Mana Nak Dapat”- Norman Hakim
Luculah Zirafah ni.