Laman Utama

Diiringi 5 Individu, Hafidz Roshdi Mengaku Tidak Bersalah Tumbuk Muka Isteri

Gempak
13/03/2023
03:30 MYT

Pelakon Hafidz Roshdi mengaku tidak bersalah di Mahkamah Majistret, Kuala Kubu Bharu atas tuduhan menyebabkan kecederaan ke atas isterinya, Nurul Syuhada.

Terdahulu Hafidz tiba di mahkamah dengan menaiki sebuah kenderaan pada jam 8.32 pagi sebelum masuk ke kompleks mahkamah dengan diiringi lima individu dipercayai termasuk peguam mewakilinya.

Sebelum ini, Ketua Polis Selangor Datuk Hussein Omar Khan dilaporkan berkata, pelakon berusia 29 tahun itu akan didakwa di Mahkamah Kuala Kubu Bharu, hari ini (13 Mac 2023).

Katanya, suspek akan dituduh mengikut Seksyen 323 Kanun Keseksaan.

Pada 2 Mac lalu, pelakon terbabit dipercayai menumbuk isterinya di kawasan Rawat dan Rehat (R&R) Sungai Buloh sebelum ditahan polis, bagi membantu siasatan kes itu.

Perkara tersebut disahkan sendiri oleh ahli keluarga terdekat selepas difahamkan berlaku pertengkaran antara mereka berdua di kawasan tersebut.

Malah, Syuhada dilaporkan menerima 10 jahitan akibat cedera teruk selepas ditumbuk sebanyak tiga kali pada bahagian pipi.

Sumber - Berita Harian

Topic Berkaitan
Must-Watch Video
Viral

Reman Pempengaruh Islamik Suami Isteri & Dua Individu Disambung 3 Hari!

gempak
14/07/2024
08:28 MYT
Empat individu termasuk pasangan suami isteri yang juga pempengaruh, yang ditahan 10 Julai lalu kerana disyaki terlibat penyelewengan derma, disambung reman empat hari pada Ahad.
Hiburan

Dakwaan Isteri Kini Sedang Berbadan Dua, Hafidz Roshdi Tampil Beri Respons

gempak
14/07/2024
01:55 MYT
Mendapatkan jawapan Hafidz sendiri, dia bagaimanapun enggan mengulas lanjut mengenai perkara tersebut kepada pihak media ketika ditemui di perkarangan Mahkamah Majistriet Kuala Kubu Bharu, baru-baru ini.
Hiburan

Peguam Maklum Kes Cerai Harith Iskander, Jezamine Ditunda

gempak
12/07/2024
07:25 MYT
Bercakap kepada Gempak, perbicaraan yang dijadual berlangsung di Mahkamah Rendah Syariah Wilayah Persekutuan, Jalan Duta, Kuala Lumpur pada 15 Julai ini akan ditunda ke satu tarikh lain.
Hiburan

Hafidz Roshdi Gembira Nurul Shuhada Tarik Balik Kes Pukul – “Saya Harap Berita Ini Membuka Mata Orang Luar Bahawa Kami…”

gempak
12/07/2024
05:25 MYT
Aktor Hafidz Roshdi meluahkan rasa syukur apabila bekas isterinya, Nurul Shuhada Mat Shukri menarik balik kes pukul yang difailkan sebelum ini.
Hiburan

Nurul Shuhada Tarik Balik Kes Dipukul Hafidz Roshdi

gempak
12/07/2024
04:25 MYT
Bekas isteri kepada aktor sensasi, Hafidz Roshdi iaitu Nurul Shuhada menarik balik kes dakwaan dicederakan oleh aktor itu pada tahun lalu.