Jualan Mega Go Giler Go Shop, platform beli-belah barangan rumah dan e-dagang Malaysia telah kembali! Jualan tahun ini menawarkan diskaun kepada para pelanggan sehingga 80% dan pembelian terbaik serendah RM10 merangkumi pelbagai kategori dan jenama kegemaran anda.

Nikmati penjimatan tambahan dengan baucar beli-belah* untuk masa yang terhad: Diskaun RM15 dengan ‘GOGILER15’, diskaun RM30 dengan ‘GOGILER30’ dan diskaun RM50 dengan ‘GOGILER50’ serta penghantaran PERCUMA di Semenanjung Malaysia.

Jualan Mega Go Giler menampilkan tawaran bundle, jenama eksklusif di Go Shop dan pelbagai produk untuk keperluan anda seperti peralatan dapur, produk haiwan kesayangan anda, barangan fesyen dan produk barangan rumah:

Para pelanggan juga boleh menikmati tawaran terhad ini (selagi stok masih ada) dengan menonton Go Giler Mega Deals di Astro saluran 118, setiap hari pada pukul 11 ​​pagi dan saluran 303, setiap Isnin hingga Sabtu pada pukul 12 malam secara SIARAN LANGSUNG.

Saksikan juga Marathon Edisi Khas secara siaran langsung pada 23 Julai dengan menonton Astro saluran 111 pada pukul 9 pagi, saluran 118 pada pukul 11 ​​pagi dan 3 petang dan saluran 303 pada pukul 12 malam.

Untuk maklumat lanjut, layari www.goshop.com.my atau muat turun aplikasi Go Shop dari Google Play dan App Store.