Wanita yang pernah dikaitkan dengan pelawak Shuk Sahar mengejutkan semua pihak apabila mendedahkan laporan polis berhubung kes cabul melibatkan selebriti tersebut.

Menerusi beberapa hantaran yang dimuat naik Fara Salleh, salinan laporan polis tersebut bukan miliknya tetapi seorang wanita lain yang mengaku pernah dicabul Shuk.

Fara turut berkongsi perbualannya bersama wanita tersebut yang mendakwa telah dicabul pada bulan Februari lalu di sebuah hotel di Bukit Bintang.

Menurut mangsa yang tidak didedahkan namanya itu, Shuk telah meraba dan memasukkan jari ke dalam kemaluannya serta meraba buah dada.Selain itu Fara turut memuat naik beberapa hantaran di ruangan IG Story memohon supaya stesen televisyen berhenti mengambil Shuk bekerja.

"Stop ambik artis penagih. And that is not old, itu semua baru", katanya merujuk kepada salah satu hantaran di IG Story.

Perkara lain yang didedahkan Fara ialah paparan skrin sebagai bukti Shuk masih menghubungi sehingga kini, dan kali terakhir ialah pada 28 Julai lalu.

Terdahulu tular di laman sosial Twitter, Fara Salleh memuat naik hantaran video seorang lelaki tidak berpakaian didakwa Shuk di sebuah bilik hotel.

Dia kemudiannya bertindak memadam hantaran tersebut, namun sempat dirakam dan ditularkan warganet di platfom media sosial.

Gempak cuba mendapatkan Shuk untuk penjelasan, namun pelawak tersebut gagal dihubungi lantaran telefon bimbitnya dimatikan.