Senyuman menjadi satu faktor yang paling indah untuk dipandang pada wajah seseorang. Wajah yang tersenyum boleh membuat hati sesiapa pun ceria.

Seiring dengan trend kecantikan masa kini, wajah mulus dengan barisan gigi yang sempurna model di dalam majalah fesyen terkemuka dunia menjadi rujukan ramai.

Mudah sahaja untuk mendapatkan gigi yang putih berseri seperti model ternama. Rahsianya ada pada teknologi pemutih di dalam Colgate Optic White O2 yang berkuasa menjadikan gigi anda putih berseri. Jadi jika anda anda seorang yang gemar minum kopi setiap hari pun, ia tidak jadi masalah lagi untuk mencapai warna gigi idaman. Senyuman anda tetap sempurna dengan barisan gigi menawan.Apa juga keadaan gigi anda samada memakai pendakap gigi, gigi yang mempunyai taring ataupun yang cantik sekata, tidak ada seorang pun yang perlu menyembunyikan senyuman mereka. Berbanggalah dengan senyuman yang anda miliki dan #SmileOutLoud.

Jangan risau lagi dengan senyuman anda, dengan adanya ubat gigi Colgate Optic White O2 dengan teknologi aktif oxygen terbaharu ini, ia membuatkan gigi anda tampak cerah dalam masa tiga hari sahaja!

Berfungsi untuk memberikan senyuman yang berkeyakinan, Optic White O2 menyerap ke dalam enamel anda, memberikan rasa hangat dengan perasa aromatik mentol serta menyerlahkan warna putih gigi daripada dalam.Cara untuk mendapatkan senyuman yang berkeyakinan dan bersinar, ikuti 3 langkah mudah ini:

1. Picitkan sedikit Colgate Optic White O2 ke atas berus gigi anda dan mula memberus.

2. Apabila anda mula berasa hangat dan sensasi buih halus, itu bermakna ia sedang berfungsi! Teruskan memberus selama dua minit untuk pembersihan menyeluruh.

3. Kumur mulut anda dan berus gigi setiap pagi dan malam. Anda akan melihat perubahan gigi semakin bersinar dalam masa tiga hari sahaja.


Lembut dan selamat untuk digunakan, rutin kecantikan anda setiap hari pasti tak lengkap dengan adanya Colgate Optic White O2. Kini semua orang mempunyai senyuman seperti selebriti dan model majalah.