Laman Utama

All Stars Gegar Vaganza: Kak Lina Undur Diri, Ini Respons Nabil Ahmad

Asyikin Mayudin
11/10/2023
06:55 MYT
Pengacara Nabil Ahmad mengakui dia juga berasa sedih apabila dimaklumkan mengenai keputusan rakan setugasnya iaitu Elly Mazlein mengundur diri daripada mengacarakan All Stars Gegar Vaganza.
Nabil berkata dia bagaimanapun menghormati keputusan Elly atau mesra disapa sebagai Kak Lina Pom Pom yang ingin menarik diri atas sebab peribadi.
“Ikutkan memang agak sedih la apabila dimaklumkan kak Lina tarik diri. Saya difahamkan kak Lina tarik diri pun atas sebab peribadi.
"Tapi apa sebab peribadi itu, saya sendiri pun tak tahu. Agak sedih bila tahu sebab yela tahun lalu kami sama-sama hos dan tahun ini baru tiga minggu bekerjasama,” katanya ketika dihubungi Gempak.
Pada Rabu, stesen televisyen Astro dalam kenyataan yang dikeluarkan berkata, keputusan Kak Lina tidak lagi bersama keluarga besar Gegar Vaganza adalah disebabkan hal peribadi.
Dalam kenyataan sama, Kak Lina turut mengemukakan permohonan maaf kerana tidak dapat meneruskan tugasnya mengacara All Stars Gegar Vaganza di samping Nabil Ahmad dan Jihan Muse.
All Stars Gegar Vaganza akan terus dihoskan oleh Nabil Ahmad dan Jihan Muse serta barisan juri profesional dan bintang-bintang yang bertanding.
Teruskan sokongan anda terhadap artis-artis yang terlibat dalam All Stars Gegar Vaganza.
BACA SINI: Astro Umumkan Kak Lina Undur Diri Dari All Stars Gegar Vaganza
Topic Berkaitan
Must-Watch Video
Hiburan

Nabil Ahmad Mohon Cuti Dengan Bos ERA Guna Billboard Gergasi - "Saya Dah Lama Minta, Tapi Susah Nak Lulus"

gempak
17/07/2024
16:55 MYT
Penyampai radio ERA Nabil Ahmad tampil dengan aksi unik memohon cuti dengan majikannya, Dhen, menggunakan papan layar iklan gergasi di Bukit Bintang.
Hiburan

Shuk Sahar Dedah Shuib Bagi Pinjam Wang Sehingga RM10,000, Nabil Ahmad & Ebby Yus Pula Terus ‘Bank In’ - “Ada Yang Sampai Bini Suruh Block”

gempak
10/07/2024
02:55 MYT
Pernah hilang sumber pendapatan disebabkan terpalit kontroversi, pelawak dan pengacara Shuk Sahar mendedahkan rakan sepejuangannya iaitu Shuib pernah meminjamkan wang sehingga RM10,000 kepadanya.
Hiburan

“Kita Kena Sedar Bila Masuk Dalam Industri Ini Kena Terima Yang…” - Nabil Ahmad

gempak
09/07/2024
06:55 MYT
Penyampai radio Era FM iaitu Nabil Ahmad berkata seorang selebriti yang memilih untuk masuk dalam industri seni perlu belajar untuk menerima kritikan memandangkan bukan semua orang meminati.
Hiburan

Artis & Pendakwah Bersatu Tunjuk Sokongan Untuk Palestin Melalui Malaysia4Palestine

gempak
26/05/2024
03:45 MYT
Soladiriti artis dan pendakwah Malaysia untuk Palestin.
Hiburan

Nabil Ahmad Lihat Aliff Aziz & Bella Astillah Sebagai ‘Loving Couple’ Ketika Di GV - “Saya Percaya Setiap Orang Ada Ujian…”

gempak
06/05/2024
00:55 MYT
Nabil harap semua orang doakan Aliff & Bella.