Bintang All Stars Gegar Vaganza (GV10) Datuk Aishah mendedahkan masih belum seratus peratus ‘pulih’ daripada persembahan minggu pertama yang menuntut beliau mendendangkan lagu Gemilang.

Aishah berkata, prestasi minggu kedua bertambah baik disebabkan pengurangan masalah teknikal yang berjaya diselesaikan selepas perbincangan dengan kru dan juga pemuzik yang terlibat.

“Belum 100 peratus… Alhamdulillah, petang tadi (semalam) dapat sort out saya punya in-ear monitor. Jadi masalah teknikal dah sangat berkurangan.

“Saya sangat risau sebenarnya dengan masalah itu, sebab tak boleh menyanyi. Rasa macam nak angkat tangan surrender. Akak tak boleh buat dik, kalau menyanyi macam ni.

“Matilah aku punya reputasi. Sebab kita dengar lain (in-ear monitor), dengar dekat video.. Ya Allah!” kongsi Aishah kepada Gempak.

Dalam pada itu, Aishah menjelaskan yang lagu Gemilang nyanyian asal Jaclyn Victor itu berada dalam range vokalnya.

“Sebenarnya lagu itu berada dalam range saya. Mungkin kerana masalah teknikal… memang lagu itu mencabar cuma nasib tak menyebelahi saya. Jadi, saya tidak dapat buat yang terbaik,” katanya lagi.

All Stars Gegar Vaganza dihoskan oleh Nabil Ahmad, Jihan Muse dan Elly Mazlein dan diadili oleh Datuk Ramli MS, Hetty Koes Endang serta Datuk Syafinaz Selamat.

All Stars Gegar Vaganza bersiaran setiap Ahad, jam 9.00 malam, ditayangkan eksklusif di Astro Ria (Saluran 104) dan untuk pilihan lebih fleksibel, ia boleh distrim melalui platform On Demand menerusi Astro Box dan aplikasi Astro GO.

All Stars Gegar Vaganza juga akan ditayangkan secara live di sooka menerusi pelan langganan mudah alih Sports & Entertainment serendah RM1.15 sehari, tanpa kontrak.

Sementara klip sedutan sesi latihan vokal, persediaan dan trivia para peserta dapat ditonton melalui liputan kapsul ‘Kapsul Gegar Vaganza’ pada setiap hari Isnin hingga Jumaat, jam 7.00 malam mulai 18 September 2023.

ASTRO BAHARU. TAK MACAM DULU. Alami pengalaman Astro Baharu dan strim #AllStarGegarVaganza #GegarVaganza10 tanpa gangguan hujan dengan Astro Ultra Box. PEK PRIMARY Astro hanya dari RM59.99. WhatsApp “GET ASTRO” ke 03-9543 3838.

BACA: GV10: “I Didn’t Do Well At All…” - Aishah​

BACA: GV10: Ini Rupanya Yang Berlaku! Aishah Kongsi Jadual Di GV Dari Isnin Hingga Ahad! Memang Tak Sangka…​