Konflik serta masalah yang membelenggu Daniel Hakim & Intan Raihana dalam rumah tangga mereka semakin tegang apabila dihimpit dengan masalah kewangan bagi meneruskan kehidupan.

Nampaknya, Intan semakin yakin untuk berpisah dengan Daniel apabila dirinya telah dilamar oleh Badrul yang sanggup lakukan apa sahaja bagi mendapatkan cinta Intan.

Ternyata sikap yang ditunjukkan oleh Badrul telah membuatkan Daniel marah apabila dia sering mempengaruhi Intan dalam melakukan sebarang keputusan.

Berita kehamilan Intan telah membuatkan Daniel semakin bermurah hati dalam memenuhi segala kemahuan isterinya untuk kebaikan bayi yang dikandung.

Adakah Daniel akan memperjuangkan cintanya dan kembali kepada hidup yang mewah untuk memastikan anak yang dikandung oleh Intan mendapat sepenuh khasiat dan perhatian yang diperlukan.

Mampukah mereka mempertahankan hubungan yang dibina selama ini atau mengambil jalan untuk berpisah selepas masalah dalam rumah tangga mereka semakin memuncak???

Untuk mengetahui apa yang bakal terjadi, jangan lupa untuk menyaksikan episod seterusnya Curi-Curi Cinta setiap Isnin hingga Khamis pada pukul 10 malam di saluran Astro Ria & Ria HD.