Seorang lelaki melahirkan rasa bingung selepas kekasihnya berkecil hati apabila dia meminta agar wanita itu mencukur bulu ketiak.

Menurut lelaki tersebut dia meminta kekasihnya mencukur bulu ketiak untuk menghadiri sebuah majlis yang membabitkan keluarganya.

“Sebenarnya dia mencukur semua bulu yang ada kecuali bulu ketiak. Saya fikir dia mungkin mencukur bulu ketiak dua atau tiga bulan sekali untuk menghadiri majlis ataupun dia beras perlu (mencukur),” kongsi lelaki tersebut menerusi forum di Reddit.

Tambahnya: “Saya langsung tidak mempunyai isu (kekasih tidak cukur bulu ketiak) walaupun lebih senang jika dia membersihkannya kerana dia tidak berbau busuk atau menganggu.

“Tapi apabila saya meminta dia mencukur bulu ketiak untuk menghadiri sebuah acara bersama keluarga saya, dia berkecil hati. Dan sekarang dia tidak mahu hadir ke majlis tersebut.”

Dia juga mengatakan berasa permintaan yang dibuat kepada kekasihnya itu tidak keterlaluan.

Namun perkongsian tersebut telah beragam komen dalam kalangan pengguna forum.

Ada yang berasa lelaki tersebut tidak wajar meminta kekasihnya mencukur bulu ketiak kerana berasa adalah normal seorang manusia memiliki bulu.

Sementara ada yang berpendapat, permintaan lelaki itu telah membuat kekasihnya tersinggung.

“Dia tersinggung kerana berasa anda secara kasarnya mahu memberitahu malu dengan sikapnya yang tidak mencukur bulu ketiak,” tulisnya.

BACA: Hanya Tayang Bulu Ketiak Panjang, Wanita Ini Raih Pendapatan Sehingga RM200,000 Sebulan​