Hiburan

Netizen Suka Tengok Dini Kongsi Pengisian Khutbah Jumaat Dengan Janna - “Suami Yang Baik, Wife Yang Supportive”

Izwan Isa
01/01/2024
12:55 MYT
Pelakon Janna Nick berkongsi sepotong rakaman video di platform TikTok yang memperlihatkan dirinya dan suami, Dini Schatzmann sedang menjamu selera.
Ketika menikmati makanan bersama, Janna yang kini berada di London bersama Dini memberitahu suaminya pergi ke masjid bagi menunaikan solat Jumaat.
Dipenuhi rasa ingin tahu, Janna turut meminta Dini untuk berkongsi isi khutbah yang didengar ketika berada di masjid.
@jannanickofficial
Last kutbah for 2023! Semoga yang baik baik untuk kita semua bagi tahun 2024 ❤️ HAPPY NEW YEAR KORANG♬ original sound - jannanick95 Meninjau ruangan komen, ramai dalam kalangan pengikut Janna dan netizen memuji sikap pelakon itu yang penuh dengan rasa ingin tahu mengenai apa yang didengari suaminya menerusi khutbah Jumaat.
Topic Berkaitan
Must-Watch Video
Hiburan

Legenda Puteri Qaseh 2 Tampilkan Hun Haqeem & Dini Schatzmann

gempak
16/07/2024
09:36 MYT
Misi Puteri Qaseh diteruskan dalam drama lapan episod Legenda Puteri Qaseh 2.
Hiburan

Janna Nick Akui Bukan Mudah Nak Dapatkan Anak - "Banyak Supplement Kena Makan, Kena Jaga Kesihatan Mental, Kurangkan Kerja..."

gempak
26/06/2024
02:25 MYT
Setahun sudah mendirikan rumah tangga, pelakon dan pengacara Janna Nick mengakui dia kini dalam proses mencuba untuk mendapatkan zuriat.
Hiburan

Setahun Kahwin, Janna Nick & Dini Mandi Bersama Setiap Hari: “Kalau Tidak Sempat Buat..”

gempak
10/06/2024
17:07 MYT
Pasangan pelakon Dini Schatzman dan Janna Nick baru meraikan ulang tahun pertama perkahwinan mereka yang jatuh pada tanggal 10 Jun 2024.
Hiburan

Video Usik Ruhainies 'Penyondol' Tular, Janna Nick; "Jauh Di Sudut Hati Mengata Orang Jatuh Ditimpa Tangga, Saya Simpati Dengan Semua Pihak"

gempak
01/05/2024
01:50 MYT
Pelakon Janna Nick tiada niat untuk menyindir atau mengulas mengenai isu panas yang membabitkan mana-mana pelakon terutama Ruhainies.
Viral

“Siapa Yang Berani Sentuh, Saya Tak Kisah Nak Masuk Penjara” - Janna Nick

gempak
29/04/2024
03:55 MYT
Janna berkata, dia kini sedang berbahagia dengan suaminya dan dia tidak kisah untuk masuk penjara jika ada yang mengganggu rumah tangga mereka.