Tular sepotong video memaparkan seorang wanita berniqab di Twitter baru-baru ini. Mengejutkan apabila wanita berkenaan disapa dengan panggilan Jue Aziz.

Malah, dalam video berkenaan juga, wanita berpurdah hitam itu mengulas mengenai tawaran berlakon drama dengan imej terbaharunya.

Jika sekali imbas, matanya saling tak tumpah dengan pelakon Jue Aziz, hal sama diperakui warganet yang terkejut dengan perubahan pelakon itu.

Bagaimanapun, tampil mengulas perkara berkenaan, pengasas produk Diamond Gold Beauty, Nur Qaseh Aleeya memberitahu video berkenaan hanyalah dirakam atas tujuan berseloroh bersama kakitangannya.

"PA saya, Sarah maklumkan video gurauan kami viral dan nasihatkan saya jangan tengok komen takut saya tak kuat.

"Senyap-senyap saya siasat, Masya-Allah menggigil satu badan dibuatnya rasa nak pitam!

"Paling sedih sekali part tak pakai stokin walhal berniqab! Saya pakai stokin cuma warna skin colour.

"Sebelum saya menjelaskan secara lanjut, nama saya Nur Nazirah Aleeya. Saya bukanlah pelakon Jue Aziz, sebaliknya adalah pengasas Diamond Gold Beauty.

"Untuk pengetahuan ramai video saya yang tular semalam adalah video gurauan antara saya sebagai majikan dengan staff saya.

"Jujur cakap, saya tiada pertalian darah langsung dengan Jue Aziz. Cumanya, saya biasa terima usikan daripada staff dan kebanyakan orang yang bertemu saya. Mereka kata wajah dan suara saya ada iras Jue Aziz," jelasnya.Selain itu, Nur Qaseh Aleeya yang baru dua bulan berniqab turut disamakan dengan pelakon Datin Sri Zizie Ezette.

Justeru, Nur Qaseh Aleeya memohon maaf kepada pelakon terbabit atau pihak yang tersinggung dengan gurauannya.

"Apapun saya nak minta maaf kepada Jue Aziz atau sesiapa saja yang tersinggung dengan gurauan kami," tambahnya.

A post shared by Founder DG Beauty (@nur_qasehaleeya)