Fungsi telefon bimbit atau ‘smart phone’ kini semakin berubah dan canggih! Manusia kini bukan hanya perlukan telefon sebagai alat komunikasi malah lebih daripada itu.

Korang mesti setuju kan kalau dikatakan manusia sekarang tak boleh hidup tanpa telefon bimbit? Ya, kerana fungsinya kini lebih luas dalam keperluan hidup seharian termasuk hiburan dan sosial media.

Mana taknya, kalau satu hari tak ‘scroll’ Instagram dan Facebook tak sah! Jadi That’s Y korang perlukan telefon bimbit yang penuh dengan fungsi dan rekaan yang canggih dan paling penting ia lancar dan berprestasi tinggi!

Justeru, That’s Y vivo Y33T ini memenuhi semua keperluan dan kehendak masa kini!

#1 Rekaan Yang Menarik, That’s Y!

Korang pasti tergoda dengan rekaan vivo Y33T ini apabila ia direka dengan badan peranti senipis 8.00mm dan bingkai rata 2.5D sahaja! vivo Y33T sangat ringan dan ia nampak bergaya apabila memberi pemegangan yang premium dan selesa.

Selain itu, vivo Y33T juga menawarkan teknik reka ciptanya yang innovatif luarannya dengan tiga warna iaitu Mirror Black, Midday Dream dan Starry Gold. Semua cantik bergaya, memang rambang mata lah!

Reka cipta yang estetik dan bersih dengan kawalan sentuh memberikan pengalaman yang terbaik semasa digunakan. Ia juga mempunyai fungsi Multi Turbo 5 vivo, mempertingkatkan rangkai internati, kelajuan system prosessor dan prestasi penyimpan kuasa.

#2 Kepuasan Bila Bergambar & Selfie, That’s Y!

Fungsi kamera dalam telefon bimbit kini penting kerana saat kegembiraan bersama orang tersayang perlu diingati dan dirakam dengan gambar yang jelas.

Bagi memenuhi keperlukan bergambar korang, vivo Y33T dimuatkan dengan konfigurasi tiga kamera 50MP untuk menepati keperluang fotografi dan videografi. Kamera utama belakang 50MP dapat menangkap gambar-gambar yang berdefinisi tinggi dengan penjelasan tidak kira jarang penggambaraan.

Selain itu, dengan kamera bokeh 2MP dan kamera Super Macro 2MP, vivo Y33T menghasilkan kesan bokeh dengan latar belakang lebih semula jadi.

Menariknya lagi, vivo Y33T menawarkan pengalaman fotografi malam yang terbaik dengan mod Super Night! Kameranya juga mempunyai ciri-ciri fungsi Super HDR, menangkap imej yang harmoni dalam setiap inci.

Bagi yang suka selfie boleh ambil gambar dengan selfie HD kerana dilengkapi dengan kamera Super Night Selfie 16MP dari vivo Y33t ini! Bukan sahaja selfie, gambar potrert pun jadi cantik semula jadi bila diambil!

#3 Spesifikasi Hebat, That’s Y!

Bukan sahaja rekaan dan fungsi yang menarik, vivo Y33T dilengkapi dengan spesifikasi yang hebat untuk memberi kepuasan dalam keseronokkan berganda buat pengguna.

Dah ambil gambar banyak-banyak tu, mestilah memerlukan ruang memori yang banyak! Jangan risau vivo Y33T ini didatangkan dengan RAM 8GB dan mampu menukarkan ruangan ROM terbiar sebanyak 4GB kepada ram tambahan Extended RAM 2.0.

Tidak cukup dengan itu, penggunaan korang pun jadi lancar dan laju apabila vivo Y33T ini dilengkapi dengan Snapdragon 680 Prosessor berkuasa tinggi yang boleh melaksanakan tugas-tugas harian dengan mudah tanpa masalah. Jadi edit gambar dan video atau main game lama-lama pun tak ada hal lah!

#4 Bateri Tahan Lama, That’s’ Y!

Bestnya vivo Y33T ni, boleh digunakan dalam jangka masa yang lama dalam satu masa! Teknologinya akan menceriakan pengguna tanpa bimbang dengan kadar bateri.

vivo Y33T disempurnakan dengan 5000 mAh bateri dan fungsi 18W Fast Charge untuk pengecasan yang pantas sekaligus akan membuatkan bateri telefon korang bertahan lebih lama!

Dikuasai pula dengan Funtouch OS 12 berdasarkan Android 12, vivo Y33T membawa penawaran-penawaran terkini kepada pengguna untuk dinimati.

Tidak dilupa juga, buat ‘gammers’ yang sentiasa mencari pengalaman yang terbaik ketika bermain dalam telefon, vivo Y33T mempunyai mod Ultra Game yang membenarkan pengguna menerokai pengalaman gaming dengan deria.

#5 Harga Berpatutan, That’s Y!

Korang boleh nikmati semua teknologi yang menakjubkan ini dengan vivo Y33T bersama harga yang sangat berpatutnya iaitu RM999 sahaja! Ia kini tersedia untuk dibeli di kedai konsep vivo, pengedar sah, kedai rasmi talian vivo Malaysia dan kedai utama Malaysia di Shopee dan Lazada.

Istimewanya, vivo Malaysia mengadakan Hari Jualan Pertama untuk vivo Y33T pada 2 hingga 17 April 2022. Pelanggan yang membeli vivo Y33T semasa hari jualan berkenaan akan menerima hadiah percuma, iaitu waranti lanjutan 1 tahun bernilai RM159!

Apa tunggu lagi? Dapatkan vivo Y33T anda sekarang!