Gaya Hidup

“Pergh, Macam Hero Kabali” – Tampil Persis Model, Khairy Jamaluddin Digelar Rajinikanth Malaya

Azwa Rahman
02/10/2019
07:34 MYT
Ahli Parlimen Rembau, Khairy Jamaluddin mencuri perhatian netizen apabila tampil seperti seorang model untuk sebuah majalah tempatan.
Menerusi laman sosial Facebook, Khairy yang mendapat jolokan ‘tall, dark and handsome’ itu menghiasi muka depan majalah Unreserved Media bulan September 2019.
Perkongsian di laman Instagram majalah berkenaan juga menunjukkan ahli politik berusia 43 tahun itu tampil eksklusif, maskulin dengan imej berjambang, persis model lelaki antarabangsa.
Selain tampil penuh bergaya, tatarias rambut terbaru Khairy juga memperlihatkan personaliti dan sisinya yang berbeza.
Hasil tinjauan di ruangan komen mendapati rata-rata wargamaya memuji penampilan Khairy itu yang disamakan seperti hero popular filem tamil, Rajinikanth.
Selain Unreserved Media, terdahulu wajah Khairy pernah menghiasi beberapa majalah popular tempatan seperti Maskulin dan Men’s Health.
Sumber foto: Instagram Unreserved Media & keithstyling
Topic Berkaitan
Must-Watch Video
Gaya Hidup

"Rasa Sakit Hati, Orang Tak Hormat Kedudukan Tanjak Atas Kepala" - Farel Mikhail.

gempak
11/07/2024
13:45 MYT
Pereka fesyen Farel Mikhail menyelar tindakan segelintir individu yang mempermainkan dan melacurkan budaya, tradisi dan warisan kebangsaan dengan cara yang tidak sepatutnya.
Berita

Jovian Mandagie Diarah Bayar RM10 Juta Kepada Dua Syarikat

gempak
11/07/2024
11:44 MYT
Mahkamah Tinggi di sini telah memerintahkan pereka fesyen terkenal Datuk Jovian Mandagie untuk membayar RM10 juta kepada dua syarikat dalam kes saman membabitkan pinjaman persahabatan.
Gaya Hidup

Reka Dua Busana Untuk Konsert Di Singapura, Ezuwan Ismail Puji Sikap Membumi Siti Nurhaliza - "Sampai Backstage Dia Dah Siap Solek, Bertelekung Tunggu Waktu Solat ..."

gempak
01/07/2024
02:54 MYT
Pereka fesyen, Ezuan Ismail kagum dengan cara kerja yang ditunjukkan penyanyi tersohor Datuk Seri Nurhaliza sepanjang dua hari berada di belakang pentas bersempena dengan Konsert Fenomena: Siti Nurhaliza Live In Singapore 2024, baru-baru ini.
Hiburan

Kenang Memori Nenek Anggun Berkebaya, Ini Cerita Di Sebalik Rekaan Kebaya Fan Bingbing Di Melaka!

gempak
26/06/2024
05:55 MYT
Bagi setiap pereka fesyen tempatan, peluang untuk mencipta nama di persada antarabangsa tentu sekali menjadi sesuatu yang cukup diimpikan.
Viral

Prince Syed Hadiahkan Tudung RM35,000 Untuk Isteri Pakai Raya Aidiladha - "Ini Jer Mampu Beri"

gempak
17/06/2024
12:55 MYT
Menghelip! Demikian kata-kata pempengaruh media sosial dan usahawan viral Prince Syed ketika menunjukkan tudung pertama rekaannya bernilai RM35,000.