Hiburan

"Rasanya Betty Rahmad dan Saya Paling Kertu" - Nora Danish & Pelakon Wanita Terkenal Buat #DontRushChallenge Memang Kelas!

Badrul Hashim
19/04/2020
07:45 MYT
Bermacam-macam cabaran atau challenge yang ada di media sosial ketika ini. Kebanyakkannya adalah sekadar hiburan dan untuk menghabiskan waktu ketika Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ketika ini.
Walaupun masing-masing membuat cabaran tersebut di rumah sendiri, namun bila digabungkan menjadi satu video, ianya sangat menghiburkan.
Terbaru, ramai pelakon wanita terkenal di Malaysia yang membuat #DontRushChallenge atau dikenali sebagai @BrushChallenge.
Masing-masing seolah-olah 'menjatuhkan' berus solekan kepada selebriti seterusnya untuk mereka bersolek dan menyiapkan diri mereka.
Jika menurut Instagram Nora Danish, cabaran tersebut dimulakan oleh Mawar Rashid dan seterusnya mengajak selebriti-selebriti lain untuk turut sama dengan cabaran tersebut.
Antara artis-artis yang terlibat dalam #BrushChallenge ini adalah Nora Danish, Mawar Rashid, Emma Maembong, Uqasha Senrose, Janna Nick, Ruhainies, Elisya Sandha, Sweet Qismina, Elvina Mohamad, Aprena Manrose, Tya Arifin, Syatilla Melvin dan Bella Astillah.
Topic Berkaitan
Must-Watch Video
Hiburan

"Ni Bukan Mendidih! Dah Habis Cari Dah Ni!" - Peminat Tak Keruan Bila Sembilan Doktor Kacak Buat #Dontrushchallenge

gempak
09/05/2020
15:10 MYT
Hiburan

Dari Moyang Sampai Cicit, Mawar Rashid Buat #Dontrushchallenge Empat Generasi! Alahai Comelnya!

gempak
28/04/2020
01:45 MYT
Hiburan

Seronoknya #dontrushchallenge! Yuna, Bekas Bintang Akademi Fantasia, Kru AirAsia & Makeup Artist Pun Turut Sama!

gempak
22/04/2020
02:00 MYT
Hiburan

Artis Berstatus Isteri Orang Keluar Dating Dengan Jejaka Cina?

gempak
06/03/2017
12:00 MYT