Peneraju perniagaan beli-belah dari rumah dan e-dagang popular Malaysia, Go Shop melancarkan kempen sambutan ulang tahun yang ke-7 menerusi Happy Together Live Party yang berlangsung pada hujung minggu ini 30 dan 31 Oktober ini.

Istimewanya, program ini turut menampilkan selebriti popular seperti Datuk Seri Siti Nurhaliza, Datuk Aznil Hj Nawawi, Datin Fouziah Gous, Datuk Aaron Aziz, Ustaz Munif Ahmad, Ustaz Shahrizan Daud dan Linda Onn.

Ketua Pegawai Eksekutif Go Shop, Christinne Lim berkata, Go Shop pada hari ini telah berjaya melebarkan sayapnya menjadi peneraju perniagaan beli-belah dari rumah dan e-dagang popular di Malaysia.

“Mengangkat tema ‘Happy Together’ untuk sambutan ulang tahun pada tahun ini, kami di Go Shop sentiasa teruja untuk membawakan kebahagiaan dan pengalaman membeli belah yang penuh dengan kegembiraan untuk setiap pelanggan kami di luar sana.

“Kami juga sentiasa komited untuk memberikan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan dengan menyajikan kandungan yang menghiburkan, membawakan jenama produk yang dipercayai ramai pada nilai terhebat, dan yang paling utama, memastikan pelanggan mendapat pengalaman membeli belah terunggul dari kami,” katanya.

Christinne menambah menambah, lanjutan tempoh fasa Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) sebelum ini secara tidak langsung telah menjadi pemangkin atau penyumbang terbesar kepada lonjakan trend pembelian secara atas talian.

“Di Go Shop sendiri, kami dapat lihat platform digital kami terus kukuh dan merekodkan peningkatan jualan yang begitu memberansangkan, dicetuskan dari pembelian di atas talian.

“Tambahan pula, dengan peningkatan populariti rangkaian produk kesihatan, kecergasan, fesyen dan barangan riadah sepanjang musim PKP, kami berjaya menambahkan banyak lagi jenama-jenama terkemuka untuk kategori-kategori ini. Kolaborasi ini telah menghasilkan/menjayakan lebih banyak program-program menarik yang mengutamakan topik kecergasan dan kesihatan,” katanya lagi.

Kempen sambutan ulang tahun ‘Happy Together’ ini menawarkan baucar bernilai RM7 juta, selain diskaun sehingga 80 peratus dan tawaran-tawaran istimewa pada setiap minggu, bermula dari 1 November ini hingga 30 November 2021.

Pelanggan dan penonton boleh menantikan banyak pelancaran produk-produk terhebat sepanjang November ini seperti produk-produk peralatan memasak yang moden dan terkini, barangan perabot, set peralatan tidur dan banyak lagi produk menarik tersedia khas buat pelanggan khususnya untuk menyambut tahun baru tidak lama lagi!

Sepanjang berlangsungnya kempen, pelanggan boleh menikmati tawaran diskaun sehingga RM77 apabila mereka berbelanja RM650 dan ke atas. Selain daripada itu, menerusi aplikasi Go Shop, pelanggan juga boleh mendapatkan baucar diskaun sebanyak RM7 pada setiap hari bermula 1 hingga 7 November dan menyertai permainan ‘Happy Spin & Win Game’ dari 17 hingga 30 November 2021 untuk peluang memenangi pelbagai hadiah menarik bernilai RM170,000!

Pelanggan juga boleh mendapatkan diskaun ekslusif serta rebat apabila membuat pembelian dengan GrabPay eWallet dan, kad Public Bank, CIMB serta Standard Chartered ketika berlangsungnya tempoh kempen.

Jangan lepaskan peluang untuk menonton Saluran Go Shop di Astro pada setiap hari - Go Shop RUUMA Saluran 118, GAAYA Saluran 120 dan BAARU Saluran 111 serta di MYTV Saluran 120, untuk nikmati pelbagai tawaran terhebat sempena sambutan ulangtahun Go Shop.

Layari laman web rasmi Go Shop di www.goshop.com.my atau muat turun aplikasi Go Shop di Go Shop app di Google Play dan App Store.

***Untuk kemaskini berita terkini, cepat & mudah, langgan saluran Telegram Gempak!
Dah mengundi artis kegemaran korang di AME 2021? Klik banner di bawah untuk mengundi!