Konsert pertama All Stars Gegar Vaganza panas dengan pelbagai kejutan!

BACA: GV10: Jaga-Jaga Juara, Bukan 5 Tapi 6 Peserta Hot Seat Ini Memang Fighter​

Meneruskan perjuangan minggu kedua pada Ahad hadapan, 16 bintang terdiri daripada juara dan hot seat daripada sembilan musim GV terdahulu bakal menyanyikan lagu berdasarkan lagu-lagu pilihan masing-masing.

Jom semak senarai lagu seperti yang didedahkan dalam segmen Ada Lagu Ada Lagi (ALAL) berdasarkan susunan markah pada konsert minggu pertama:

1. Naqiu - Setahun Sudah Berlalu

2. Liza Hanim - Setelah Aku Kau Miliki

3. Jaclyn Victor - Sepi Sekuntum Mawar Merah

4. Nikki Palikat - Bersama Akhirnya

5. Hady Mirza - How Am I Supposed To Live Without You

6. Noryn Aziz - Akhirnya Kini Pasti

7. Ezad Lazim - Potret

8. Aliff Aziz - Sampai Mati

9. Tomok - Malam

10. Zamani - Sambutlah Kasih

11. Azharina - Ayah

12. Suki Low - Tak Ingin Usai

13. Ayai Illusi - Bunga Pujaan

14. Siti Nordiana - Sepi

15. Datuk Aishah - Flashdance What A Feeling

16. Cliff Umar - Laskar Cinta

All Stars Gegar Vaganza dihoskan oleh Nabil Ahmad, Jihan Muse dan Elly Mazlein dan diadili oleh Datuk Ramli MS, Hetty Koes Endang serta Datuk Syafinaz Selamat.

All Stars Gegar Vaganza bersiaran setiap Ahad, jam 9.00 malam, ditayangkan eksklusif di Astro Ria (Saluran 104) dan untuk pilihan lebih fleksibel, ia boleh distrim melalui platform On Demand menerusi Astro Box dan aplikasi Astro GO.

All Stars Gegar Vaganza juga akan ditayangkan secara live di sooka menerusi pelan langganan mudah alih Sports & Entertainment serendah RM1.15 sehari, tanpa kontrak.

Sementara klip sedutan sesi latihan vokal, persediaan dan trivia para peserta dapat ditonton melalui liputan kapsul ‘Kapsul Gegar Vaganza’ pada setiap hari Isnin hingga Jumaat, jam 7.00 malam mulai 18 September 2023.

ASTRO BAHARU. TAK MACAM DULU. Alami pengalaman Astro Baharu dan strim #AllStarGegarVaganza #GegarVaganza10 tanpa gangguan hujan dengan Astro Ultra Box. PEK PRIMARY Astro hanya dari RM59.99. WhatsApp “GET ASTRO” ke 03-9543 3838.