Pandemik masih belum berakhir namun pasti ramai yang sudah bosan dan merindui momen bergembira bersama keluarga dan sahabat handai. Salah satunya semestinya karaoke!

Pedulikan suara sedap atau tidak, yang pasti detik-detik beristirehat sambil menyanyi itu akan membuatkan kita gembira, dalam masa sama mengeratkan hubungan antara satu sama lain.

Tapi, perkara itu masih menjadi kerisauan apatah lagi untuk berkunjung ke pusat-pusat hiburan untuk berkaraoke. Jangan risau, sistem karaoke dalam rumah, Popsical Remix II adalah penyelesaian terbaik bagi dilema ini.



Kalau nak tahu, Popsical Remix II punyai pelbagai kelebihan tapi paling utama korang sendiri boleh mengawal dan memilih lagu yang korang mahukan! Tak percaya? Mari kami kongsikan:

1. Popsical Remix II mempunyai ruang penyimpanan terbesar untuk arkib karaoke korang. Ia mampu menyimpan lebih 230,000 buah muzik video original atau cover version dalam 14 jenis bahasa. Awesome kan!

2. Dengan sambungan Internet, data lagu dalam simpanan akan dikemaskini secara otomatik setiap hari.

3. Ringan dan praktikal. Set Popsical Remix II didatangkan dengan peranti penstriman karaoke dengan dua buah mikrofon. So, tak adalah korang nak berebut mickrofon nanti!

4. Rekaan pun ergonomik! Peranti penstriman itu juga boleh berfungsi sebagai tempat pemegang dan pengecas mikrofon



5. Mikrofon yang boleh dicas semula itu didatangkan bersama bateri ion-litium yang tahan lama. Lagi best boleh wireless rechargeable tau.

6. Sambung je pada televisyen korang menggunakan HDMI untuk mula berkaraoke. Nak lagi padu, korang boleh juga sambungkan pada speaker luar dengan kabel aux/RCA.

7. Korang boleh muat turun aplikasi percuma Popsical Karaoke secara mobil untuk mengawal pitching, volume, echo, reverb dan menyusun semula senarai lagu yang akan dinyanyikan. Aplikasi itu juga boleh digunakan serentak dengan peranti berbeza-beza pada satu-satu masa.



8. Korang pun boleh memuat turun aplikasi itu untuk melihat katalog lagu sebelum membeli Popsical Remix II.

Korang boleh mendapatkan Popsical Remix II ini dengan harga yang sangat berpatutan dan boleh dapat lagi diskaun RM300 sekarang ini.




Lagi best, ada lagi tambahan 3 bulan langganan percuma dan kabel HDMI dan AUX percuma!

Korang boleh singgah ke outlet utamanya di Popsical MidValley atau layari https://my.popsical.com