Laman Utama

[VIDEO]: "Bukan Salah Dia, Saya Yang Tak Jujur Sejak Awal…” - Bad Indigo Akhirnya Dedah Punca Cerai

Mya Amri
03/10/2022
07:19 MYT
Penyanyi, Bad Indigo akhirnya menjelaskan tentang punca penceraian bersama Ashira.
Menurut Bad, dia tidak mahu lagi ada kata-kata negatif atau pun komen melampau yang menghina bekas isterinya.
“Masih ramai lagi yang sangat tak puas hati tentang perpisahan kami kerana tiada terbongkar cerita fasal apa kami berpisah.
“Jadi disebabkan itu Ashira tidak habis-habis dicaci, dimaki, dihentam oleh netizen dalam sosial media.
“Ada yang kata tinggalkan laki sebab dah kudung tangan, kaki dan sebagainya. Apa benda semua ni kalau tak tahu pangkal cerita kenapa nak kena sibuk.
“Kami berpisah bukan salah dia, salah saya. Saya yang tak jujur dengan dia daripada mula. Saya tak jujur bukan fasal orang ketiga, jangan salah faham.
“Saya tak jujur dengan sakit-sakit yang saya ada yang saya sendiri tak faham. Jadi bila dah bernikah baru saya tahu benda itu.
“Baru saya tahu betapa teruknya sakit itu. Jadi tak adil untuk Ashira sebab tak jujur dengan dia yang saya takut kehilangan dia.
“Saya takut kalau dia tahu saya sakit macam-macam dia tak nak. Itu salah saya sepatutnya saya yakin dan percaya dengan dia.
“Tapi saya sendiri yang jadi selfish masa itu, akhirnya tak menjadi apa pun, last-last kami tetap berpisah juga,” jelasnya.
Bad mendedahkan perkata itu menerusi satu rakaman pendek yang di muat naik di akaun Instagramnya hari ini.
Saksikan penjelasan penuh Bad mengenai hubungan perkahwinannya dengan Ashira di bawah:
Terdahulu, Ashira teruk dikecam netizen gara bergambar dengan seorang lelaki lelaki yang difahamkan sebagai kenalan zaman remajanya.
BACA: Bergambar Dengan ‘Crush’ Zaman Sekolah, Ashira Dapat Mesej Layang Dipanggil B***, -“Minta Maaf Bukan Saya Plan… Kuasa Allah”
Disebabkan itu juga netizen telah menuduh Ashira sebagai wanita kurang baik kerana meninggalkan Bad yang menanggung sakit keseorangan.
BACA: Bad Indigo Jelas Punca Cerai Bukan Sebab Bekas Isteri Tidak Mahu Menjaga Dirinya Yang Sedang Sakit
Topic Berkaitan
Must-Watch Video
Hiburan

Suami Didakwa Curang? Puteri Dubai Umum Cerai Menerusi Hantaran Instagram – “I Divorce You..”

gempak
19/07/2024
12:55 MYT
Anak Perdana Menteri UEA dan penguasa Dubai, Mohammed Rashid Al Maktoum, Puteri Sheikha Mahra bertindak menceraikan suaminya Sheikh Mana Al Maktoum menerusi sebuah hantaran di akaun Instagram miliknya pada Rabu.
Hiburan

Peguam Maklum Kes Cerai Harith Iskander, Jezamine Ditunda

gempak
12/07/2024
07:25 MYT
Bercakap kepada Gempak, perbicaraan yang dijadual berlangsung di Mahkamah Rendah Syariah Wilayah Persekutuan, Jalan Duta, Kuala Lumpur pada 15 Julai ini akan ditunda ke satu tarikh lain.
Hiburan

Isteri Fail Cerai, Harith Iskander Belum Sedia Beri Komen

gempak
09/07/2024
06:30 MYT
Pelawak terkenal Harith Iskander, enggan mengulas lebih lanjut mengenai isterinya Dr Jezamine yang sudah memfailkan cerai.
Hiburan

Adira Beri Bayangan Mahu Rujuk Dengan Datuk Red? - “Nak Kahwin Dengan Awak Sahaja”

gempak
07/07/2024
05:55 MYT
Penyanyi, Adira seakan memberi bayangan hanya mahukan Datuk Red sebagai satu-satunya lelaki dalam hidupnya kerana malas untuk berkenalan dengan orang baharu.
Hiburan

Ibu Virgoun Saran Inara Rusli Kembali Rujuk: “Dari Segi Agama Pun Tak Boleh”

gempak
06/07/2024
07:55 MYT
Selepas anaknya Virgoun ditangkap kerana dadah, ibu penyanyi tersebut Eva Manurung menyarankan agar bekas menantu, Inara Rusli kembali rujuk.