Gegar Vaganza All Star

All Stars Gegar Vaganza: Naqiu Mohon Maaf Aksi Mesra, Pegang Tangan Misha Omar - "Ia Terjadi Spontan"

Amri Hassan
16/10/2023
07:55 MYT
Bintang juara All Stars Gegar Vaganza, Naqiu tampil memohon maaf susulan aksi mesra dan berpegangan tangan dengan penyanyi duet Misha Omar ketika konsert keempat pada Ahad.
Jelas Naqiu, dia mengambil segala tanggungjawab dan kesalahan serta meminta agar tidak mengecam pihak lain termasuk pengurusannya.
"Saya minta maaf sangat. Saya yang bertanggungjawab dan mengambil segala kesalahan, letak pada saya. Insya-Allah saya akan pastikan perkara sama tidak berulang.
"Ini melibatkan sensitiviti yang tidak sepatutnya berlaku. Saya letakkan kesalahan pada diri sendiri dan jangan salahkan orang lain," katanya kepada Gempak.
Tambah Naqiu, aksi terbabit dilakukan secara spontan.
"Ia terjadi secara spontan. Semua tahu persembahan saya ni jenis over dan spontan tapi kali ini saya rasa ia tidak sepatutnya berlaku. Memang kesalahan saya.
"Kak Misha hanya pesan pada saya, pastikan dia dapat feel. Awal-awal lagi dia cakap dia tak boleh berduet dengan persembahan yang tak feel.
"Apa yang saya bagi tu bukan sebab nak bagi dia feel, cuma pada pihak saya melampaulah. Jangan kecam partner duet saya, saya yang bertanding, final decision itu pada saya," ujarnya.
Naqiu dan Misha menyampaikan lagi Aku Dan Dirimu (Bunga Citra Lestari dan Ari Lasso) menduduki tempat ketujuh daripada 14 bintang yang bertanding.
BACA: All Stars Gegar Vaganza: Aishah Tersingkir - “Ramai Doa Nak Tengok Saya Keluar Termakbul”
All Stars Gegar Vaganza dihoskan oleh Nabil Ahmad dan Jihan Muse.
Manakala juri tetap pula adalah Datuk Ramli MS, Hetty Koes Endang dan Datuk Syafinaz Selamat.
All Stars Gegar Vaganza bersiaran secara langsung dari Auditorium MBSA, Shah Alam, setiap Ahad, jam 9.00 malam secara eksklusif di Astro Ria (Saluran 104).
Untuk pilihan lebih fleksibel, ia boleh distrim melalui platform On Demand menerusi Astro Box dan aplikasi Astro GO.
All Stars Gegar Vaganza juga ditayangkan secara live di sooka menerusi pelan langganan mudah alih Sports & Entertainment serendah RM1.15 sehari, tanpa kontrak.
Sementara klip sedutan sesi latihan vokal, persediaan dan trivia para peserta dapat ditonton melalui liputan kapsul ‘Kapsul Gegar Vaganza’ pada setiap hari Isnin hingga Jumaat, jam 7.00 malam.
ASTRO BAHARU. TAK MACAM DULU.
Alami pengalaman Astro Baharu dan strim #AllStarGegarVaganza #GegarVaganza10 tanpa gangguan hujan dengan Astro Ultra Box. PEK PRIMARY Astro hanya dari RM59.99. WhatsApp “GET ASTRO” ke 03-9543 3838.
Topic Berkaitan
Must-Watch Video
Viral

Penceramah Dakwa Boleh Bercakap Dengan Semut Mohon Maaf

gempak
22/07/2024
13:50 MYT
Seorang penceramah agama yang berasal dari Jawa Barat tampil memohon maaf selepas ceramah yang disampaikannya mengundang kontroversi.
Hiburan

Datuk Aishah Pernah Terkena Sihir - “Apa Sahaja Yang Saya Tak Pernah Rasa, Santau, Busung, Turun Darah Berbulan-Bulan”

gempak
18/07/2024
07:02 MYT
Penyanyi Datuk Aishah mengakui pernah berhadapan dengan gangguan mistik sepanjang kariernya selama lebih empat dekad dalam arena seni.
Hiburan

Pernah Viral Nyanyi Lagu Ziana Zain, Ayish Malkan Kini Bergelar Penyanyi & Lancar Lagu Pertama - "Cinta Dicintai Sentuh Sanubari..."

gempak
17/07/2024
18:48 MYT
Hanya kerana video nyanyiannya tular, nama Ayish Malkan akhirnya dikenali oleh sebahagian besar peminat.
the-hardest-singing-show

THSS: Dapat No.3, Stacy Mohon Maaf Kecewakan Peminat - "Mereka Harapkan Saya Juara"

gempak
16/07/2024
02:55 MYT
Pemenang tempat ketiga The Hardest Singing Show pada musim pertama, Stacy meluahkan rasa kecewanya kerana tidak dapat merebut gelaran juara.
Viral

Peniaga Durian Tular Tidak Berbaju Akui Kesilapan, Tampil Mohon Maaf - “Ketika Meniaga Kami Pakai..”

gempak
11/07/2024
10:22 MYT
Salah seorang daripada peniaga durian tular yang dikenali sebagai Muhammad Al Irfan Mohamad Al Hady, 25, atau Irfan tampil membuat permohonan maaf susulan kandungan berniaga separuh bogel yang dimuatnaik oleh pihaknya disalahertikan oleh beberapa pihak.