Artis Korea

Love! Seol In Ah Akhirnya Satu Agensi Dengan Kim Soo Hyun & Seo Ye Ji

Mya Amri
15/04/2022
12:00 MYT
Pelakon Korea, Seol In Ah akhirnya memilih untuk meneruskan kerjaya dengan agensi baru iaitu GOLDMEDALIST Entertainment.
Berita itu diumumkan oleh wakil agensi berkenaan dalam satu kenyataan rasmi kepada media.
“Seol In Ah ialah seorang pelakon yang memiliki pelbagai karakter dengan visual yang menawan dan kemahiran lakonan yang mantap. Kami akan melakukan yang terbaik sebagai agensinya.
“Kami juga akan sentiasa membantu dan memberikan sokongan kepadanya agar dia boleh mempamerkan sisi yang belum pernah dilihat sebelum ini sebagai seorang pelakon.
“In Ah juga mempunyai potensi luar biasa sebagai seorang pelakon kerana dia telah menunjukkan lakonan uniknya, jadi kami berharap anda semua dapat terus menyokongnya meneruskan kerjayanya bersama dengan GOLDMEDALIS,” jelasnya.
In Ah memulakan kerjayanya pada tahun 2015 dan antara lakonannya hitnya adalah dalam School 2017, Beautiful Love, Wonderful Life, Mr. Queen, dan Business Proposal.
Antara artis hebat yang berada di bawah naungan GOLDMEDALIST Entertainment adalah Kim Soo Hyun, Seo Ye Ji, Kim Sae Ron dan Choi Hyun Wook.
Topic Berkaitan
Must-Watch Video
Sukan

Pengusaha Restoran Paris Dakwa Rugi Akibat Sukan Olimpik

gempak
21/07/2024
03:50 MYT
Pengusaha restoran di Paris merungut mengenai penurunan pengunjung berhubung penganjuran Sukan Olimpik 2024, lapor Agensi Berita Jerman (dpa).
Viral

Terlalu Banyak Spekulasi, Ustaz Hadhari Mohon Orang Ramai Hormat Arwah Farah Kartini - “Menjaja Cerita Tak Baik”

gempak
21/07/2024
03:25 MYT
Susulan spekulasi dan pandangan yang dikeluarkan oleh ramai pihak berkaitan kes pembunuhan Farah Kartini, penyampai radio dan pendakwah, Ustaz Tajdid Hadhari meminta supaya perbuatan tersebut dihentikan.
Viral

Pasangan Suami Isteri Tunggang Kapcai Ke Paris Demi Sokong Team Malaysia! - "Kami Nak Lihat Azizulhasni Awang, Kalah Menang Belakang Cerita"

gempak
21/07/2024
02:55 MYT
Dari kaca televisyen ke arena pertempuran, itulah bukti semangat patriotisme pasangan suami isteri, Alfi Shahrin Zakaria dan Diana Latief yang menanam impian ke temasya Sukan Olimpik Paris 2024 dengan hanya dengan menaiki motor kapcai.
Viral

"Kami Balik Dulu, Nanti Datang Lagi" - Abang Farah Kartini Ziarah Kubur, Wajah Hiba Ibu Bikin Netizen Sebak

gempak
21/07/2024
01:50 MYT
Abang kepada mangsa bunuh Nur Farah Kartini, Mohd Farizza Azmi Abdullah tampil mengemaskini perkembangan terbaharunya menziarah pusara adiknya di Tanah Perkuburan Kampung Nyuir Manis, Pekan, Pahang pada Sabtu.
Viral

Farah Kartini Dibawa Ke Kebun Ubi Sebelum Dibunuh, 40KM Dari Lokasi Ditemui Mati

gempak
21/07/2024
00:55 MYT
Allahyarham Nur Farah Kartini Abdullah dipercayai dibawa ke beberapa lokasi termasuk sebuah kebun ubi yang diusahakan suspek di Tanjung Malim, Perak sebelum dibunuh.