Skip to main content

Hiburan

Bekerja Sehingga 15 Jam Sehari, Ezzanie Jasny Tetap Syukur - “Penat Memang Penat Tapi…”

Ezzanie Jasny

Sekilas

  • Pelakon Ezzanie Jasny berkongsi rutin hariannya yang bekerja sehingga 15 jam sehari di set penggambaran.
  • Dia hanya sempat tidur sekitar lima jam sebelum kembali bekerja semula.
  • Walaupun penat, Ezzanie tetap bersyukur dengan peluang dan pengalaman yang diperoleh dalam kerjaya lakonannya.

Pelakon Ezzanie Jasny berkongsi mengenai rutin hariannya sebagai seorang selebriti menerusi ciapan yang dibuat di Threads.

Menurut Ezzanie atau nama sebenarnya Nur Ezzanie Sherazade Jasny, waktu kerjanya di set penggambaran boleh mencecah sehingga 15 jam sehari.

Kongsi pelakon drama Dia Bukan Syurga itu lagi, dia hanya sempat untuk tidur sekitar lima jam sebelum kembali bekerja.

“Waktu bekerja saya gila sedikit. Satu hari sekitar 14 hingga 15 jam di set penggambaran.

“Kemudian balik rumah untuk tidak dalam empat hingga lima jam sebelum sambung semula bekerja,” kongsinya.

Walau bagaimanapun, Ezzanie memaklumkan dia tetap bersyukur dengan pekerjaannya yang sentiasa mengajarnya untuk bertahan.

“Ya, waktu bekerja saya memang gila apabila saya fikirkan semula. Tetapi ini adalah bahagian yang orang lain tidak nampak.

“Memang penat, ya. Tapi saya juga bersyukur,” luahnya.

Sumber: Threads

Anda mungkin berminat dengan

ATLAS G5 HD Screen Macaron Handheld Game Console Mini Arcade 500 Game Charging Portable Game Players Game Box

ATLAS G5 HD Screen Macaron Handheld Game Console Mini Arcade 500 Game Charging Portable Game Players Game Box

GOOJODOQ 2 in 1 Handheld Camera Fan

GOOJODOQ 2 in 1 Handheld Camera Fan

HABIB Songket Collection

HABIB Songket Collection

Corolla Soft New Shoes

Corolla Soft New Shoes

POH KONG 999.9 Pure Yellow Gold 1/4 Dinar

POH KONG 999.9 Pure Yellow Gold 1/4 Dinar

Must-Watch Video

Advertisement