Dia mungkin bukan nama besar dari Singapura dalam industri filem dan drama Malaysia seperti Datuk Aaron Aziz dan Datuk Adiputra. Namun, perjuangan mencari rezeki dan memburu pengalaman di seberang Tambak benar-benar mendewasakan pelakon Singapura, Imam.


Jejaka sasa dengan nama sebenarnya, Muhammad Imam Shah Abdul Mutalib, 30 tahun, mula mencipta nama menerusi drama di Malaysia, Kalimah Cintamu.


Detik perkenalan Hannah Delisha dan Imam Shah bermula sebagai kawan baik. Mereka pernah berlakon bersama menerusi filem di Singapura, “SAGA”.


Kredit foto: GooglePernikahan Rahsia Hannah Delisha & Iman Shah.

Pastinya ramai tertanya-tanya kenapa pernikahan Hannah Delisha dan Imam Shah dirahsiakan? Adakah kerana permintaan keluarga atau menjaga hati mana-mana pihak? Hanya tuan punya badan mengetahuinya.


Apa pun, kita harus menghormati pilihan Hannah Delisha dan suami. Sebagai peminat sama-samalah kita mendoakan kebahagiaan mereka duniah akhirat.


Semoga perkahwinan yang dibina oleh pasangan bak merpati dua sejoli ini kekal hingga ke Jannah dan diberkati oleh-Nya. Buat lelaki yang single, jangan nangis tepi bucu katil ya sebab Hannah Delisha is taken!!!


Kredit foto: Ig @Hannah Delisha


Kredit foto: Ig Imam ShahKredit foto: Google