UTAMAVIDEOPMTepiKakGeeSALAM MUSLIMCHINGUDREBARGEMPAK SPOTPERADUANProgram

[3 Gadis Manis] Episod 2 - Dilema Gadis Awesome

Jo dan Mar tak ada baju yang glam untuk ke majlis terbesar Nina? Apa tindakan Nina untuk membantu selesaikan isu yang paling penting ni? Jom kita layan! @hannahdelisha @yayazahir @dee_alhadi @aedyxashraf @fahadiman #gempakoriginalseries #awesomelikecherryblossom #astrogempak

Wed Sep 29 2021
Mystery Ranking Show Malaysia Kapsul - EP2

Mystery Ranking Show Malaysia Kapsul - EP2

Jom kita dengar apa perasaan peserta dalam minggu ke-2 ni. Dengar-dengar ada yang nervous, yang takut kantoi. Macam-macam lah! Jom layan! #MysteryRankingShowMalaysia
Mystery Ranking Show - Highlights Persembahan & Komen | Minggu 1

Mystery Ranking Show - Highlights Persembahan & Komen | Minggu 1

Setiap minggu ada tema yang berlainan. Tugas panel adalah untuk menentukan ranking penyanyi PALING BANYAK menang pertandingan! Saksikan Mystery Ranking Show setiap Jumaat jam 9 malam di Astro Warna. #MysteryRankingShow #MysteryRankingShowMy #AstroWarna #Gempak #AstroGempak
The House Kamal Uqasha | “Dia kena layan Sha macam princess everyday! | Episod 3

The House Kamal Uqasha | “Dia kena layan Sha macam princess everyday!" | Episod 3

Apa lah nasib Kamal kali ni, dah berjanji nak bawa makan malam romantik, tapi tiba-tiba tak jadi. Sejauh mana agaknya Kamal pujuk balik Uqasha untuk pastikan Uqasha gembira dan tak merajuk lagi? Apa plan Kamal? Korang kena layan The House Kamal Uqasha episod 3 sekarang!
The House Kamal Uqasha | Hari-hari kita tak semestinya rainbow dan cupcakes | Episod 5

The House Kamal Uqasha | "Hari-hari kita tak semestinya rainbow dan cupcakes | Episod 5

Kali ni, ada Aprena Manrose dan suaminya sekali bersama-sama Uqasha dan Kamal. Tapi dalam perjalanan, Uqasha terpaksa memandu Caravan? Apa jadi agaknya? Berjaya ke Uqasha memandu Caravan manual? Tonton episod penuh di Astro Ria atau korang boleh strim di Astro Go dan VOD sekarang! Saksikan ‘The House’ selama 10 episod di platform televisyen menerusi saluran Astro Ria (124) setiap hari Rabu, jam 9.30 malam. Layari gempak.com/thehouse untuk video menarik! #AstroGempak #TheHouseKamalUqasha #GempakOriginalSeries
Selamat Pagi Cikgu | Mizi Take It Easy [Episod 4]

Selamat Pagi Cikgu | Mizi Take It Easy [Episod 4]

Episod akhir kali ni ada tetamu jemputan iaitu "team jahat" . Apa Team Jahat tu nak buat kat team Mizi ni?? Saksikan Mizi Take It Easy setiap Selasa jam 12 tgh di Astro Gempak! #MiziTakeItEasy #GempakOriginalSeries
Julia's Secret Recipe | Episod 1

Julia's Secret Recipe | Episod 1

Julia berhenti kerja dan jadi pembantu Bunga di kedainya. Julia tak minat jaga bunga dan kuasa viral menyebabkan hashtag 'BungaIsCancelled' trending di sosial media. Adakah Julia akan minta maaf kepada Bunga dan menebus kesalahannya? Jom saksikan video penuh sekarang.
DONT LAUGH SCHOOL -  SHASHIC

DONT LAUGH SCHOOL - SHASHIC

Apa pulak lah game yang dorang akan main dalam episod kali ni. Ke korang dah tahu dah game apa? Tapi kan, korang rasa boleh ke pemain jemputan kita sahut cabaran Iseey? Haa! Jom kita tengok Dont Laugh bersama dengan host kita Iseey dan tetamu jemputan yang pasti akan buat korang gelak tak kering gusi!
DONT LAUGH SCHOOL - RANI KULUP

DONT LAUGH SCHOOL - RANI KULUP

Kita ada tetamu istimewa dalam Dont Laugh kalini! Korang rasa korang kenal siapa? Haaa! Jom kita tengok Dont Laugh bersama dengan host kita Iseey dan tetamu jemputan yang pasti akan buat korang gelak tak kering gusi!
Mystery Ranking Show Malaysia Kapsul - EP1

Mystery Ranking Show Malaysia Kapsul - EP1

Macam mana dengan show tadi? Best? Kalau korang nak lagi, apa kata korang layan kapsul ni pulak. Jom kita tengok apa persiapan dorang sebelum bermulanya show tadi. #MysteryRankingShowMalaysia
MATEEN & HADI - Operasi Nak Raya | Di Sebalik Tabir

MATEEN & HADI - Operasi Nak Raya | Di Sebalik Tabir

Korang nak tahu macam mana Mateen & Hadi di sebalik tabir? Jom kita saksikan video penuh ni sekarang! #Mateendanhadi
The House Kamal Uqasha | “Memang macam magic gila! | Episod 4

The House Kamal Uqasha | “Memang macam magic gila!" | Episod 4

Woww! Sayang betul Kamal dekat Uqasha ya. untuk Isteri tercinta semuanya boleh! Tak sia-sia dorang pergi Air Terjun Pelangi, memang cantik dan puas hati! Tonton episod penuh di Astro Ria atau korang boleh strim di Astro Go dan VOD sekarang! Saksikan ‘The House’ selama 10 episod di platform televisyen menerusi saluran Astro Ria (124) setiap hari Rabu, jam 9.30 malam. Layari gempak.com/thehouse untuk video menarik! #AstroGempak #TheHouseKamalUqasha #GempakOriginalSeries
CANTIK TAK - EP5

CANTIK TAK - EP5

Konsep apa saja yang sempat uols! Hahaha, ada ye konsep mekap macam tu? Tapi kalau dah ada anak kecil ni kan memang mencabar tau! Nak tahu sebab apa Elfira mengucap panjang bila Rayyan pegang gincu? Jom tonton sama-sama, memang terhibur gais. #SmileOutLoud #ColgateOpticWhiteO2 #CantikTak #RiaX #RamadanSLK #RayaSLK @colgate_malaysia
Wacha Ala Malaysia | Mizi Take It Easy [Episod 3]

Wacha Ala Malaysia | Mizi Take It Easy [Episod 3]

Episod kali ni ada member baru join Mizi, Ernest & Batrisyia. Siap kena interview lagi ye.. Tapi challenge minggu ni love! Saksikan Mizi Take It Easy setiap Selasa jam 12 tgh di Astro Gempak! #MiziTakeItEasy #GempakOriginalSeries
Julia's Secret Recipe Official Trailer

Julia's Secret Recipe Official Trailer

Eh siapa pulak dah Julia ni? Kenapa pulak dia suka sangat tukar tukar kerja ni? Lepas tu kenapa Adam marah Julia tu? Kenapa Bunga’s Secret Garden sampai trending? Ariel tu pulak siapa? Kenapa Ariel cakap Julia fake? Kalau korang nak tahu jawapan untuk semua soalan ni, korang kena saksikan Julia’s Secret Recipe bermula 23 Mei, setiap Isnin. #Gempak #AstroGempak #JuliaSecretRecipe #GempakOriginalSeries
CANTIK TAK - EP4

CANTIK TAK - EP4

Kita rasa macam petik jari aje nak dapatkan natural makeup look masa nak pergi beraya ni. Tapi bagi @nadia.brian bukan senang! Nak tahu sebab apa? Jom tonton sama-sama. #SmileOutLoud #ColgateOpticWhiteO2 #CantikTak #RiaX #RamadanSLK #RayaSLK @colgate_malaysia