UTAMAVIDEOPMTepiKakGeeSALAM MUSLIMCHINGUDREBARGEMPAK SPOTPERADUANProgram

[3 Gadis Manis Musim 3] Episod 1

3 Gadis Manis tinggal serumah di kota raya, Kirin suka berangan, Sabrina tegas orangnya dan Icha seorang graduan yang 'struggle' di tempat kerja. Mereka masing-masing mempunyai matlamat hidup yang berbeza tapi halangan dan ujian sentiasa menanti. @ruhainies7 @juliafarhanamarin @puteriaishahofficial @daleryusuf @thehafeezmikail #gempakoriginalseries #3gadismanis #astrogempak

Wed Oct 13 2021
Gegar Vaganza 8 | Suki Low | Kisah Cinta Kita - Minggu 2

Gegar Vaganza 8 | Suki Low | Kisah Cinta Kita - Minggu 2

Bestnyaa performance Suki! Min sukaaaa. korang?? #GegarVaganza8 #BintangKembaliMenyengat
Gegar Vaganza 8 | Aweera | Andai Ku Bercinta Lagi - Minggu 2

Gegar Vaganza 8 | Aweera | Andai Ku Bercinta Lagi - Minggu 2

Aweera ni kalau lagu tinggi memang makanan dia. power teruk part tarik tu! #GegarVaganza8 #BintangKembaliMenyengat
Gegar Vaganza 8 | Aliff Aziz | Kasih Tak Sampai - Minggu 2

Gegar Vaganza 8 | Aliff Aziz | Kasih Tak Sampai - Minggu 2

Mantappp persembaha Aliff Aziz ni chuols. min dapat rasa penghayatan dia semala. #GegarVaganza8 #BintangKembaliMenyengat
Bintang CUCKOO  - Minggu 2 | Saiful Apek & Yassin

Bintang CUCKOO - Minggu 2 | Saiful Apek & Yassin

Gegar Vaganza 8 - Highlights Persembahan & Komen Juri | Minggu 1

Gegar Vaganza 8 - Highlights Persembahan & Komen Juri | Minggu 1

Ok gais kita dah di Minggu 2 Gegar Vaganza 8! Haa jom tengok highlights & komen juri untuk konsert Gegar Vaganza semalam! Layari gempak.com/gegarvaganza untuk video menarik persembahan #GegarVaganza #BintangKembaliMenyengat
CAWAN - MINGGU 7 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

CAWAN - MINGGU 7 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Anak siapa pula ni? Binatang pula kena risau pasal manusia punya perangai. Pelik sangat ni.
BAHYE - MINGGU 7 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

BAHYE - MINGGU 7 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Dah 2 minggu Zahid takde. Alih-alih masa Gegar Vaganza dia ada pula. Apa cerita ni Zahid?
SEPAHTU REUNION EXTRA - EP7

SEPAHTU REUNION EXTRA - EP7

Malam ini, dua lagi jejaka datang berentap untuk ditabalkan sebagai lelaki pujaan negara. Dapat ke tak menambat hati gadis jemputan ni. Bersama @fikryibrahim sebagai hos bersama @yusry_tapah dan @rajaazrey dalam Sepahtu Reunion Extra.
Gegar Vaganza 8 | Aliff Aziz | Sayang-Sayang - Minggu 1

Gegar Vaganza 8 | Aliff Aziz | Sayang-Sayang - Minggu 1

Indah comeback Aliff Aziz kali ni.. smooth je. suara sedap, orang pun helok. eh? Layari gempak.com/gegarvaganza untuk video menarik persembahan Sudah ada sports atau movie? Tapi anda juga mahu Netflix? Apa lagi, bertukarlah kepada Pek Premium 2 atau 3 yang baharu dan nikmati penjimatan sehingga RM240! Layari astro.com.my untuk maklumat lanjut. #GegarVaganza8 #BintangKembaliMenyengat #pekpremium #macammacamada #netflixonastro #plugandplayit
Bintang CUCKOO - Minggu 1 | Idayu & Idris Brown

Bintang CUCKOO - Minggu 1 | Idayu & Idris Brown

Komplot dan Pembelot - Tikam Episod 4

Komplot dan Pembelot - Tikam Episod 4

Akibat bermain dengan api, rumahtangga Ika musnah dan kini dituduh sebagai pembelot dalam kegiatan songlap mereka. Adakah Ika pembelot sebenar atau hanya dijadikan kambing hitam oleh orang lain?
[Episod Penuh] Diari Menikam Dari Mike - Kisah Cinta Geli

[Episod Penuh] Diari Menikam Dari Mike - Kisah Cinta Geli

Kalau buat OT kat office confirm selit sesi gossip betul tak? Episod kali ni, Mike ajak kawan-kawan office gossip pasal affair Ika dan Shahrol! Jom layan keletah diorang sekarang!
OTAI - MINGGU 6 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

OTAI - MINGGU 6 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Otai nak jadi pemain badminton pulak. Ah sudah. Siap bawa coach professional lagi. Mampu ke ni?
TOBAT- MINGGU 6 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

TOBAT- MINGGU 6 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Lain macam lawak ahli sukan ni. Tapi bapak Raju ni garang betul la.
Gegar Vaganza 8 - Highlights Persembahan & Komen Juri | Minggu 1

Gegar Vaganza 8 - Highlights Persembahan & Komen Juri | Minggu 1

Siapa peserta favourite korang semalam? Haa jom tengok highlights & komen juri untuk konsert Gegar Vaganza semalam! Layari gempak.com/gegarvaganza untuk video menarik persembahan #GegarVaganza #BintangKembaliMenyengat