UTAMAVIDEOPMTepiKakGeeSALAM MUSLIMCHINGUDREBARGEMPAK SPOTPERADUANProgram

[3 Gadis Manis Musim 3] Episod Akhir

Kirin menjemput Icha dan Sabrina untuk ke party di tempat kerjanya, adakah hasrat Kirin untuk menemui cinta bakal dimakbulkan oleh kek Cinta? #gempakoriginalseries #3gadismanis #astrogempak

Wed Oct 27 2021
Talam Banyak Muka - Tikam Episod 6

Talam Banyak Muka - Tikam Episod 6

NJ yakin Ed yang belot aktiviti songlap diorang, tapi Akma tampil mencurigakan kerana asyik layan telefon, adakah Akma yang hantar email kepada Madam Joan? Akibat kesuntukan masa, Shahrol memilih untuk tonjolkan diri!
[EPISOD PENUH] Si Bimbo - Diari Menikam dari Mike Episod 6

[EPISOD PENUH] Si Bimbo - Diari Menikam dari Mike Episod 6

Ubat cucuk Mike Ika kata suntikan vitamin C! Siap rekomen lagi service mana yang best! Bukan mahal ke benda tu? Kalau ada sugardaddy tak mahal lah bagi Ika, betul tak? Jom layan keletah Mike bikin Vlog harian!
Gegar Vaganza 8 | Dato Fazley Yaakob | Sedang-Sedang Saja - Minggu 3

Gegar Vaganza 8 | Dato Fazley Yaakob | Sedang-Sedang Saja - Minggu 3

Wahhhh penampilan akhir sekali tu paling tak sangka yaa.. hehehe Saksikan Gegar Vaganza Live+ di Youtube & Facebook Astro Gempak. Layari gempak.com/gegarvaganza untuk video menarik persembahan
Gegar Vaganza 8 | Aweera | Boneka - Minggu 3

Gegar Vaganza 8 | Aweera | Boneka - Minggu 3

Aweera ni kasi lagu apa je dia boleh tapau! betul tak?? Saksikan Gegar Vaganza Live+ di Youtube & Facebook Astro Gempak. Layari gempak.com/gegarvaganza untuk video menarik persembahan
Gegar Vaganza 8 | Suki Low | Badarsila - Minggu 3

Gegar Vaganza 8 | Suki Low | Badarsila - Minggu 3

Cantiknya Suki Low.. lovee teruk Badarsila versi Suki Low! Saksikan Gegar Vaganza Live+ di Youtube & Facebook Astro Gempak. Layari gempak.com/gegarvaganza untuk video menarik persembahan
Gegar Vaganza 8 | Nikki Palikat | Semalam - Minggu 3

Gegar Vaganza 8 | Nikki Palikat | Semalam - Minggu 3

Goosebumps! Mantap vokal Nikki nyanyi lagu ni.. setuju tak chuols??
Gempak Eksklusif : Kamal Adli & Uqasha Senrose

Gempak Eksklusif : Kamal Adli & Uqasha Senrose

Bagai pinang dibelah dua, pasangan Kamal Adli & Uqasha Senrose selamat diijab kabulkan di dalam sebuah majlis pernikahan pada 5 November 2021 yang lalu. Gempak mendoakan kebahagian kedua pasangan pengantin sama cantik, sama padan ini hingga ke syurga!
Bintang CUCKOO - Minggu 3 | SA.YA

Bintang CUCKOO - Minggu 3 | SA.YA

Gegar Vaganza 8 - Highlights Persembahan & Komen Juri | Minggu 3

Gegar Vaganza 8 - Highlights Persembahan & Komen Juri | Minggu 3

Amacam gais Minggu 3 Gegar Vaganza 8? Haa jom tengok highlights & komen juri untuk konsert Gegar Vaganza semalam! Layari gempak.com/gegarvaganza untuk video menarik persembahan #GegarVaganza #BintangKembaliMenyengat
CERITA ORANG DALAM: TOK RAM SANG BARA? LAWAK DISEKAT?

CERITA ORANG DALAM: TOK RAM SANG BARA? LAWAK DISEKAT?

Siapa teka Tok Ram adalah Sang Bara? Apa prosedur untuk konten boleh lepas masuk tv? Lawak banyak sekatan dan kekangan? Segalanya di #CeritaOrangDalam bersama Aizat Ishak Kasi layannn.. Saksikan Maharaja Lawak Mega 2021 setiap Jumaat jam 9.00 malam di Astro Warna (107) & strim di @astrogo.my #MaharajaLawakMega21
BORO - MINGGU 8 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

BORO - MINGGU 8 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Hati kawan-kawan kena jaga. Ni ada pula yang tak sensitif. Siap menyanyi lagi. Siapa tak marah macam ni. Sakit tu masih terasa. Salam 2-0.
BAHYE - MINGGU 8 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

BAHYE - MINGGU 8 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Bukan senang nak jumpa artis sekali ramai-ramai macam ni kan. Tapi kenapa dorang taknak layan artis sorang ni?
OTAI - MINGGU 8 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

OTAI - MINGGU 8 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Pertandingan memasak paling pelik dalam dunia. Korang pernah tengok karipap inti talapia? Kat sini je ada.
TIRO - MINGGU 8 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

TIRO - MINGGU 8 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Ah sudah. Atu dah kembali kat abang-abang dia balik ke? Air dicincang takkan putus la.
Kau Salah Kau Pedas - Atu Zero & Shavshic [Episod 1]

Kau Salah Kau Pedas - Atu Zero & Shavshic [Episod 1]

Haa ini dia kitorang nak tunjuk episod penuh kat korang, kalau korang nak tahu bijak ke tidak @akueatu dengan @shavshic jawab soalan dari Abang Brader kita @joey_daud ni korang kena tengok sampai habis. Dengar cerita siapa tak dapat jawab kena try Sos Korea Adabi yang pedas tu, habislah! Eh tapi silap silap Abang Brader yang kena makan sebab soalan pelik sangat tu! #kausalahkaupedas #adabi #bersihdanasli #soskoreaadabi #maharajalawakmega2021