UTAMAVIDEOPMTepiKakGeeSALAM MUSLIMCHINGUDREBARGEMPAK SPOTPERADUANProgram

Ibu Mertuaku Gila Korea

Fuhhh! Lepas dah berjaya pikat bakal Pak Mertua dulu, sekarang kena beli jiwa Mak Mertua pulak! Muat turun Astro GO dan strim sehingga 60,000 rancangan on demand. EPL, Champions League, Drama, Movie - semuanya ada. PERCUMA untuk semua pelanggan Astro! Langkah 1: Muat turun app percuma Astro GO (http://onelink.to/aggempak) Langkah 2: Hubungkan akaun Astro Langkah 3: Enjoy & Strim PROMOSI: Pengguna Astro GO kali pertama akan dapat satu filem Astro First/Astro Best bernilai sehingga RM15. https://promotions.astro.com.my/details/astrogo Untuk maklumat lanjut: https://product.astro.com.my/astrogo Takluk pada Terma & Syarat Dulu kalau nak pikat bakal bapa mertua macam ini rupanya. Jom tengok “Lelaki Idaman Bakal Mertua”: https://www.youtube.com/watch?v=xm0Fsdpgx-g&t=62s #AstroGempak #AstroGO Instagram: @astrogo.my Twitter: @AstroGOmy Facebook: @AstroGO.my

Fri Mar 12 2021
Penunggang Agama 2 ada agenda sendiri? | Gempak TV S3 - EPS 25

Penunggang Agama 2 ada agenda sendiri? | Gempak TV S3 - EPS 25

Di Gempak TV macam-macam info kita akan kongsikan! Cerita artis, filem baru, drama baru, program baru! Saksikan Gempak TV setiap Khamis jam 9 malam di Astro Ria okey!
Sepahtu Reunion Extra - EP2

Sepahtu Reunion Extra - EP2

Macam biasa, sebelum korang layan #sepahtureunionlive kejap lagi, apa kata korang Sepahtu Reunion Extra untuk minggu ni. Dengar - dengar ada 2 artis jemputan? korang rasa siapa yang akan join Fikry Ibrahmin dalam episod 2? Jom layan Episod penuh! Jangan lupa untuk saksikan Sepahtu Reunion setiap Khamis, pukul 9 Malam di Astro Warna! #SepahtuReunionExtra
[3 Gadis Manis Musim 3] Episod 2

[3 Gadis Manis Musim 3] Episod 2

Sabrina berhenti kerja dan Kirin tak dapat bantu majikannya menyelamatkan cake house. Adakah mereka akan berjaya keluar dari kemelut hidup masing-masing atau berupaya menggapai impian seperti Icha? #gempakoriginalseries #3gadismanis #astrogempak
Highlight Persembahan All Together Now Malaysia | Minggu 6

Highlight Persembahan All Together Now Malaysia | Minggu 6

Kita dah di minggu ke-6 ATNMY gais! Nah min belanja sikit highlight persembahan untuk kesemua peserta di minggu ke-6! Korang boleh check out All Together Now Live+ di Facebook dan Youtube Astro Gempak dan jangan lupa vote peserta kegemaran korang sekarang di www.gempak.com/AllTogetherNowMY P/S : Promo dan program #AllTogetherNowMY dirakam ketika PKPP. SOP PKPP telah dipatuhi dan penjarakan fizikal tetap dijaga. Keep calm, stay safe & lots of love! ❤️ #BersatuDenganLagu #AllTogetherNowMY
Highlight Persembahan All Together Now Malaysia | Minggu 5

Highlight Persembahan All Together Now Malaysia | Minggu 5

Kita dah di minggu ke-5 ATNMY gais! Nah min belanja sikit highlight persembahan untuk kesemua peserta di minggu ke-5! Korang boleh check out All Together Now Live+ di Facebook dan Youtube Astro Gempak dan jangan lupa vote peserta kegemaran korang sekarang di www.gempak.com/AllTogetherNowMY P/S : Promo dan program #AllTogetherNowMY dirakam ketika PKPP. SOP PKPP telah dipatuhi dan penjarakan fizikal tetap dijaga. Keep calm, stay safe & lots of love! ❤️ #BersatuDenganLagu #AllTogetherNowMY
TIRO - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

TIRO - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Buat pertama kali Syaiful & Sharif bergandingan dengan orang lain selain adik beradik dia di pentas MLM. Eh ada YB datang la. Macam kenal.
PUTEH - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

PUTEH - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Uish. Pening kepala kalau ada pawagam macam ni. Tapi bagus juga kalau ada, takde la orang buat pelik-pelik dalam tu.
TOBAT - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

TOBAT - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Tersentuh pulak hati tengok rancangan Tobat Kah Anda ni. Tapi Dr Love tu sesuatu sangat kan.
BAHYE - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

BAHYE - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Memang Bahye kalau GPS macam ni. Entah kemana-mana driver bawa karang.
OTAI - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

OTAI - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Bila dah masuk Fasa 4 ni , meeting kena mula balik la. Selamber je Ketua Kampung call anak PM nak cakap terima kasih. Lain macam punya kabel ni.
3 OTAK - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

3 OTAK - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Peserta baru untuk tahun ini. Ni pertama kali nampak kedai mamak macam ni. Banyak dah berubah lepas PKP ni ye.
TAICI - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

TAICI - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Ramai mak ayah macam ni. Lama anak tak balik, silap-silap muka anak pun dah lupa macam mana.
CAWAN - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

CAWAN - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Bila zaman Melaka pun kena cucuk vaksin, benda ni memang dah jadi mustahak ni
BORO - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

BORO - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Kumpulan paling ditunggu-tunggu. Gabungan bekas juara ni memang mengancam la. Sampai kena langgar dengan kepala bapak. Eh, kepala bapak ke kepala air?
R&R - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

R&R - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Gabungan bekas peserta Raja Lawak 5. Minggu ni sesi suai kenal je dulu. Minggu depan confirm pecah la.