UTAMAVIDEOPMTepiKakGeeSALAM MUSLIMCHINGUDREBARGEMPAK SPOTPERADUANProgram

Rita Pilih Haziq atau Mosen? | Gempak TV

Kalau korang nak cari teman hidup laa kan, korang lagi prefer Sweet Talker atau seorang yang Poematic? Kalau nak tahu apa jawapan Rita, korang kena tengok video ni, jangan skip!

Rita Pilih Haziq atau Mosen? | Gempak TV
Thu Jan 07 2021
Zizi Kirana Curahkan Semua Di Dalam Tentu | Gempak TV

Zizi Kirana Curahkan Semua Di Dalam Tentu | Gempak TV

Dah laa suara sedap Zizi ni, lagi baru ni pun best! Dengar kata memang feel bila tulis lagu ni, betul ke?
Dr Say Cuba Caras Job Hun Haqeem & Daniel | Gempak TV

Dr Say Cuba Caras Job Hun Haqeem & Daniel | Gempak TV

Alahh alah Dr Say ni. Semua job dia nak ye! Sampai tempat hos Gempak TV pun dia nak hahaha. Insyaallah, ada rezeki kita akan bersama!
Fakta atau Mitos Bersama Dr. Say | Gempak TV

Fakta atau Mitos Bersama Dr. Say | Gempak TV

Haa selalu kita tengok hos buli tetamu kan, tapi untuk kalini jom kita tengok tetamu pula buli hos!
Tentu - Zizi Kirana ft. Le' Lagoo Band | Gempak TV

Tentu - Zizi Kirana ft. Le' Lagoo Band | Gempak TV

Perghhh! Memang sedap dan memang meremang bila dengar lagu ni versi akustik. Memang Gempakkk!
The Maid | Video Pengakuan - Episod 2

The Maid | Video Pengakuan - Episod 2

Disebabkan si Jay ni pandai menipu, habis semua isteri isteri Jay bergaduh lepas malam baling dadu tu? Tapi persoalan yang terbesar sekali, siapa yang bunuh Elisa? Korang rasa? Jom kita dengar sikit video pengakuan masing-masing di episod 2 malam ni! Saksikan Episod penuh The Maid di Astro Ria atau korang boleh saksikan highligh 7 minit di www.gempak.com! #DramaTheMaid #GempakOriginalSeries #AstroRia
The Maid | Episod 2 - Cakap Belakang

The Maid | Episod 2 - Cakap Belakang

Polis mulakan siasatan dan menyoal siasat semua isteri. Mereka saling syak dan tuduh antara satu sama lain. Kak Mel tiba-tiba mengaku salah dan muncul pula Citra, pembantu rumah yang baru. #DramaTheMaid #GempakOriginalSeries #AstroRia
Kerang Rebus Ala Thai #LaukExpress

Kerang Rebus Ala Thai #LaukExpress

Hi gais! Korang tengah buat apa tu? Haa PKP ni, apa kata korang try buat menu ni kat rumah! Kerang Rebus Ala Thai! Perghhh sumpah senang dan sedap! ūü§§ #LaukExpress
[EPISOD 2]- Bunga’s Secret Garden

[EPISOD 2]- Bunga’s Secret Garden

Bila dah kena uji, baru Bunga tahu siapa yang paling ikhlas. Adam atau Sam pilihan Bunga?? iapa paling legit? #Gempak‚Ā£‚Ā£‚Ā£ #GempakOriginalSeries‚Ā£‚Ā£‚Ā£ #BungasSecretGarden‚Ā£‚Ā£‚Ā£ #NaturallyLegit
Sepahtu Reunion Extra - EP1

Sepahtu Reunion Extra - EP1

Korang tau kan Sepahtu Reunion Live takde skrip? Semua yang jadi atas pentas tu semua spontan. Power kan dorang boleh buat tiap-tiap minggu. Kali ni kita nak challenge pelawak lain pulak buat benda sama. Kita tengok macam mana pergi nya. #SepahtuReunionLive2020
STAMP - Minggu 4 | Muzikal Lawak Superstar 2

STAMP - Minggu 4 | Muzikal Lawak Superstar 2

Berat masalah laki bini ni. Sampai kena minta tolong pejabat agama la. Apa masalah dorang tu?
Janggo - Minggu 4 | Muzikal Lawak Superstar 2

Janggo - Minggu 4 | Muzikal Lawak Superstar 2

Projek 442. Projek apa tu Janggo? Lain macam bunyi tu.
Heart - Minggu 4 | Muzikal Lawak Superstar 2

Heart - Minggu 4 | Muzikal Lawak Superstar 2

Minggu lepas berpantun sakan. Minggu ni dia nak jadi juri pula. Jom layan apa lawak Heart minggu ini.
Amir Hasan Seorang Introvert | Gempak TV

Amir Hasan Seorang Introvert | Gempak TV

Hahh! Betul ke Amir Hasan ni seorang yang pemalu bila jumpa depan depan? Dalam TV bukan main meriah perangai! Nak tahu perangai sebenar Amir Hassan? Korang kena laa layan sampai habis tau!
Pandang-Pandang Boleh, Kelip Jangan Sekali | Gempak TV

Pandang-Pandang Boleh, Kelip Jangan Sekali | Gempak TV

Hahaha, berair ye mata semua orang! Kalini bukan guest je berair mata, sekali dengan hos kena! Lawak gilerr diorang ni!
Rita Pilih Haziq atau Mosen? | Gempak TV

Rita Pilih Haziq atau Mosen? | Gempak TV

Kalau korang nak cari teman hidup laa kan, korang lagi prefer Sweet Talker atau seorang yang Poematic? Kalau nak tahu apa jawapan Rita, korang kena tengok video ni, jangan skip!