UTAMAHALAMAN SAYAVIDEORANCANGANROJAKDAILYZON LAWAKSALAM MUSLIMPERADUAN

Orkid - Kucu Kuca | The Masked Singer 2 | Minggu 1

Comel je min tengok orkid ni menanyi! Suara pun sedap. Memang susah nk teka ni. heheh

Mon Feb 14 2022

Orkid - Kucu Kuca | The Masked Singer 2 | Minggu 1

Comel je min tengok orkid ni menanyi! Suara pun sedap. Memang susah nk teka ni. heheh
Seladang - Stereotype | The Masked Singer 2 | Minggu FINAL

Seladang - Stereotype | The Masked Singer 2 | Minggu FINAL

Tak pernah mengecewakan yaaaa Seladang!! Uols dah lock tak siapa seladang ni??
Burung Hantu - Hanya Satu | The Masked Singer 2 | Minggu 9

Burung Hantu - Hanya Satu | The Masked Singer 2 | Minggu 9

Netizen puji suara burung hantu power! Mana tak nya. Korang tengok lah sendiri.
Ratu Semut - Tak Ada Logika | The Masked Singer 2 | Minggu 9

Ratu Semut - Tak Ada Logika | The Masked Singer 2 | Minggu 9

Memang power ah Ratu semut ni. Korang tengok lah sendiri persembahan dia minggu ke-9 ni.
Rambutan - Revolusi | The Masked Singer 2 | Minggu 8

Rambutan - Revolusi | The Masked Singer 2 | Minggu 8

Bukan biasa-biasa persembahan daripada Rambutan semalam! Memang rancak! Dh mcm konsert dah! Haha! Jom layan!
Ratu Semut - Anggapanmu | The Masked Singer 2 | Minggu 8

Ratu Semut - Anggapanmu | The Masked Singer 2 | Minggu 8

Sekali dengar, macam artis original yang nyanyi. Cukup cukup power! Korang kena tengok persembahan ni!
Burung Hantu - Set Fire To The Rain | The Masked Singer 2 | Minggu 6

Burung Hantu - Set Fire To The Rain | The Masked Singer 2 | Minggu 6

Meremang dengar persembahan daripada burung hantu dalam minggu ke 6 ni. Power lah!
Seladang - Ragaman | The Masked Singer 2 | Minggu 5

Seladang - Ragaman | The Masked Singer 2 | Minggu 5

Fuhh! Memang bergaya habis bila seladang nyanyi lagu Ragaman. Siapa ya sebenarnya si Seladang ni
Si Merak - Menaruh Harapan | The Masked Singer 2 | Minggu 6

Si Merak - Menaruh Harapan | The Masked Singer 2 | Minggu 6

Persembahan yang penuh dengan penghayatan daripada Si Merak untuk minggu ke-6 ni! Makin berbisa!
Ratu Semut - Nang | The Masked Singer 2 | Minggu 6

Ratu Semut - Nang | The Masked Singer 2 | Minggu 6

Semakin dasyat persembahan daripada Ratu Semut kita ni. Korang setuju tak dengan min?
Orkid - Goyang Inul | The Masked Singer 2 | Minggu 6

Orkid - Goyang Inul | The Masked Singer 2 | Minggu 6

Kita layan dangdut ini malam! Goyang Inul daripada orkid memang mantop!
Aiskrim Roti - Assalamualaikum | The Masked Singer 2 | Minggu 5

Aiskrim Roti - Assalamualaikum | The Masked Singer 2 | Minggu 5

Klu yang sangar membantu! Memang tepat siapa yang dapat meneka siapakah yang berada di sebalik topeng ni!
Burung Hantu - Bad Romance | The Masked Singer 2 | Minggu 5

Burung Hantu - Bad Romance | The Masked Singer 2 | Minggu 5

Burung Hantu sememangnya seorang yang pandai menari dan menyanyi. Terbaik! Tapi siapakah yang berada di sebalik topeng tu? Hmm.
Periuk Kera - Hang Pi Mana | The Masked Singer 2 | Minggu 4

Periuk Kera - Hang Pi Mana | The Masked Singer 2 | Minggu 4

Hmm. Korang setuju ke kalau min kata Periuk Kera ni seorang guru vokal? Sebab sedap betul dia menyanyi tau! Macam dah biasa menyanyi je. Kan?
Bujang Senang  -  Peluang Kedua | The Masked Singer 2 | Minggu 4

Bujang Senang - Peluang Kedua | The Masked Singer 2 | Minggu 4

Eh. Suara Bujang Senang lain pula minggu ni? Ke min je yang dengar lain? Korang rasa macam mana?
Mat Penyu - Ada | The Masked Singer 2 | Minggu 4

Mat Penyu - Ada | The Masked Singer 2 | Minggu 4

Mat Penyu kaki pancing? Ye ker ni? Siapa agaknya ye? Jom layan persembahan penuh ni dulu.