Hiburan

"Alhamdullillah.. Semoga Allah SWT Permudahkan" - Siti Nurhaliza Dilantik Sebagai Ahli Lembaga Pengarah ASWARA

Kamaruddin Razal
28/08/2018
13:12 MYT
Penyanyi tersohor negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza dilantik sebagai Ahli Lembaga Pengarah (ALP) Akademi Seni & Warisan (ASWARA).
Berita tersebut dikongsikan oleh pengurus Siti, Rozi Abd Razak di laman Instagram miliknya.
"Tahniah @ctdk, waktu untuk memberi kembali kepada masyarakat.
"Siapa pun kita, apa pun latar belakang kita, jika ada usaha, bakat, kreadibiliti, Insya-Allah dapat berkongsi dengan ramai orang.
"Hari ini pertemuan pertama @ctdk bersama Ahli-Ahli Lembaga Pengarah ASWARA yang lain," tulis Rozi.
Turut mengulang siar entri tersebut di laman Instagram miliknya, Siti bersyukur dan berharap tanggungjawab barunya dipermudahkan Allah.
"Alhamdullillah.. Semoga Allah SWT permudahkan," tulis Siti ringkas.
Siti menghadiri Majlis Penyampaian Watikah Pelantikan Ahli Lembaga Pengarah ASWARA dan ia disampaikan oleh Menteri Pelancongan, Seni dan Budaya Malaysia, Mohamaddin Ketapi.
Topic Berkaitan
Must-Watch Video
Hiburan

Harumkan Nama Malaysia, Anak Saudara Siti Nurhaliza Rangkul Pingat Emas Dalam Pertandingan WCOPA Ke-27

gempak
06/07/2024
06:04 MYT
Anak saudara kepada penyanyi nombor satu negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza, Umai, berjaya merangkul pingat emas di 2024 Junior Champion Vocalist menerusi pertandingan antarabangsa World Championships of Performing Arts (WCOPA) Ke-27 di Los Angeles pada Sabtu.
Hiburan

Pulihkan Hubungan Sharifah Aini & Siti Nurhaliza Antara Pencapaian Huzz Yang Membanggakan

gempak
02/07/2024
06:34 MYT
Penyatuan dua penyanyi hebat iaitu Allahyarham Datuk Sharifah Aini dan Datuk Seri Siti Nurhaliza merupakan antara pencapaian membanggakan sepanjang Allahyarham Huzz bergelar wartawan hiburan.
Gaya Hidup

Reka Dua Busana Untuk Konsert Di Singapura, Ezuwan Ismail Puji Sikap Membumi Siti Nurhaliza - "Sampai Backstage Dia Dah Siap Solek, Bertelekung Tunggu Waktu Solat ..."

gempak
01/07/2024
02:54 MYT
Pereka fesyen, Ezuan Ismail kagum dengan cara kerja yang ditunjukkan penyanyi tersohor Datuk Seri Nurhaliza sepanjang dua hari berada di belakang pentas bersempena dengan Konsert Fenomena: Siti Nurhaliza Live In Singapore 2024, baru-baru ini.
Hiburan

Aina Abdul, Ernie Zakri Bakal Duet Lagu Kurik Kundi! Ini Kejutan Lain Konsert Destiny Of Music

gempak
08/06/2024
18:17 MYT
Konsert Destiny of Music yang akan diadakan di Dewan Agung Tuanku Canselor UiTM Shah Alam pada 29 Jun 2024 ini tampil kelainan dengan mempersembahkan perjalanan dan perkembangan muzik dari era 80-an hingga ke masa kini.
Hiburan

“Saya Tidak Berdiri Untuk Segala Gelaran” - Siti Nurhaliza

gempak
23/04/2024
07:55 MYT
Kalau ada rezeki, ada.