Minggu Kelima All Stars Gegar Vaganza menyaksikan prestasi dan persembahan Aliff Aziz kian meningkat, menyebabkan dia berjaya naik satu anak tangga berbanding minggu lalu di kedudukan keenam.

Menyanyikan lagu Penghujung Rindu dendangan asal oleh Datuk Jamal Abdillah, persembahan Aliff turut menerima pujian daripada juri.

Mengakui prestasi persembahannya kembali pulih, Aliff berkata, ia ada kena mengena dengan kehadiran isteri, Bella Astillah menonton persembahannya saban minggu.

“Isteri saya memang sangat supportive sejak Gegar Vaganza 8 lagi. Saya sangat gembira dan bersyukur sebab sungguhpun jadualnya agak padat, dia tetap luangkan masa untuk datang beri sokongan.

“Tadi masa nyanyi saya tengok muka isteri… Sungguhpun kita penyanyi profesional, kita tetap lalu fasa yang rapuh. Jadi bila tengok wajah-wajah yang familiar dan yang dekat dengan kita, ia buatkan semangat kita pun naik,” katanya kepada Gempak.

Pada konsert All Stars Gegar Vaganza minggu kelima, Aliff menerima markah keseluruhan sebanyak 66.75 peratus.

All Stars Gegar Vaganza dihoskan oleh Nabil Ahmad dan Jihan Muse.

Manakala juri tetap pula adalah Datuk Ramli MS, Hetty Koes Endang dan Datuk Syafinaz Selamat.

All Stars Gegar Vaganza bersiaran secara langsung dari Auditorium MBSA, Shah Alam, setiap Ahad, jam 9.00 malam secara eksklusif di Astro Ria (Saluran 104).

Untuk pilihan lebih fleksibel, ia boleh distrim melalui platform On Demand menerusi Astro Box dan aplikasi Astro GO.

All Stars Gegar Vaganza juga ditayangkan secara live di sooka menerusi pelan langganan mudah alih Sports & Entertainment serendah RM1.15 sehari, tanpa kontrak.

Sementara klip sedutan sesi latihan vokal, persediaan dan trivia para peserta dapat ditonton melalui liputan kapsul ‘Kapsul Gegar Vaganza’ pada setiap hari Isnin hingga Jumaat, jam 7.00 malam.

ASTRO BAHARU. TAK MACAM DULU.

Alami pengalaman Astro Baharu dan strim #AllStarGegarVaganza #GegarVaganza10 tanpa gangguan hujan dengan Astro Ultra Box. PEK PRIMARY Astro hanya dari RM59.99. WhatsApp “GET ASTRO” ke 03-9543 3838.

BACA: “Sepatutnya Jaga Hati Isteri…” - Bella Astillah Kesal Aliff Aziz Seperti Nak Berhubung Lagi Dengan Sophia...