Hiburan

Bella SYTD 2 Padam Foto Kekasih Di Instagram

Rozaimi Zubaidi
03/03/2017
06:01 MYT
Bintang filem Surga Yang Tak Dirindukan 2 (SYTD2), Laudya Cynthia Bella, dikhabarkan telah berpisah bersama kekasihnya iaitu Afif Kalla.
Menurut laporan Kapan Lagi, Bella telah memadamkan gambar dan video bersama kekasihnya di akaun media sosial Instagram miliknya.
Ketiadaan Afif pada sambutan ulang tahun kelahiran Bella yang ke-29 pada 24 Februari lalu, telah menimbulkan tanda tanya peminat.
Namun, pembantu peribadi Bella yang dikenali sebagai Rita mengakui tidak tahu apa-apa mengenai krisis hubungan pasangan itu.
"Buat masa sekarang saya tidak mahu memberikan apa-apa penjelasan kerana saya sendiri pun tidak mengetahui mengenai status hubungan mereka.
"Apa yang saya boleh katakan, mereka memang jarang berjumpa kerana masing-masing sibuk dengan kerjaya sendiri," katanya.
Dalam pada itu Rita juga berharap agar peminat Bella dapat mendoakan yang terbaik mengenai hubungan mereka.
Topic Berkaitan
Must-Watch Video
Hiburan

Sathia Syukur Semakin Pulih Selepas Diserang Angin Ahmar - “Belum Boleh Pandu Kereta, Kaki Kanan Tak Kuat Sepenuhnya”

gempak
25/07/2024
06:55 MYT
Pelawak veteran, Sathia bersyukur keadaan kesihatannya sudah beransur pulih selepas dimasukkan ke hospital selepas terkena serangan angin ahmar ringan 16 Julai lalu.
Hiburan

Dakwaan Harith Iskander Berlaku Curang, Bekas Isteri Pilih Untuk ‘Tutup Buku’ - “Apa Yang Penting, Kami Memaafkan Antara Satu Sama Lain”

gempak
25/07/2024
06:25 MYT
Susulan pengakuan pelawak Harith Iskander yang mengakui rumah tangga retak akibat kesilapan sendiri mengundang pelbagai spekulasi netizen yang ada antaranya mendakwa ia kemungkinan melibatkan kecurangan.
Hiburan

Perceraian Jalan Terakhir, Harith Iskander & Bekas Isteri Sudah Cuba Pelbagai Cara Untuk Selamatkan Rumah Tangga - “Ketika Melafazkan Talak, Sudah Pastinya…”

gempak
25/07/2024
05:55 MYT
Pelawak dan pelakon Harith Iskander memberitahu dia dan bekas isterinya iaitu Dr Jezamine Lim sudah melakukan pelbagai cara untuk menyelamatkan rumah tangga mereka.
Berita

Larikan Dua Kanak-Kanak, Penjual Goreng Pisang Dihadapkan Ke Mahkamah

gempak
25/07/2024
05:25 MYT
Seorang penjual pisang goreng yang melarikan dua kanak-kanak perempuan dengan menaiki Perodua Bezza di Kuala Selangor, tiba bagi proses pendakwaan di Mahkamah Majistret Sungai Besar, pagi ini.
Filem

Mawi Tak Cepat Sentap, Terima Filem Dikritik Dengan Hati Terbuka - “Saya Okay, Sendiri Tahu Kelamahan”

gempak
25/07/2024
04:50 MYT
Walaupun filem Zim Zim Ala Kazim mendapat kutipan melebihi RM3 juta namun penyanyi dan pengarah, Mawi, 43, juga tidak terlepas daripada menerima kritikan.