Jika anda meminati muzik dangdut dan gemarkan filem-filem Hindustan, jangan lepaskan peluang untuk menonton Kuch Kuch Dangdut!

Pernah ditayangkan pada tahun 2015 di Indonesia, sinetron Kuch Kuch Dangdut mendapat perhatian peminat di sana!Menampilkan lakonan bintang D Academy, Lesti dan aktor Bollywood, Arun Rana, pastinya naskhah Kuch Kuch Dangdut ini bakal menarik hati mereka yang menggemari elemen dangdut dan Hindustan!

Jangan lupa saksikan Kuch Kuch Dangdut setiap Isnin hingga Ahad, jam 9 malam di Astro Aura HD saluran 113!Bermula 23 Mei, dua buah saluran HD baharu iaitu Astro Rania HD (112) dan Astro Aura HD (113) dilancarkan buat pertama kali menerusi Pakej Indo Pek yang turut diperbaharui dengan pengisian lebih padat, dinamik dan terkini merangkumi pelbagai genre untuk hiburan tontonan seisi keluarga.

Min dok tunggu abang hindustan tu balas, Lesti buat India macam kat Indonesia jer. Tengok tu siap buat muka sambil marah-marah ? . . Korang rasa kalau Dangdut bertemu Kuch Kuch ONZ tak? Nantikan drama Kuch Kuch Dangdut hanya di Astro Aura HD (CH113) dan Astro Go bermula 23 Mei 2020 ini okey! Duduk rumah dan jangan keluar kalau tak perlu. Kita belum menang! Stay safe, stay home, stay entertained. #AstroRania #AstroAura #gempak #astrogempak #SeindahSenyuman #EratkanJalinan #COVID19 #HapusCOVID19 #Kekaltenang #DudukRumah #StayHome #BePositiveStayNegative

A post shared by Astro Gempak (@astrogempak) on


Saluran Astro Aura HD (113) menawarkan variasi kandungan hiburan popular yang memfokuskan kepada program berkonsepkan genre muzik terutamanya irama dangdut menerusi program variasi, sinetron dan sebagainya.

Sebagai pengenalan dan tanda penghargaan sempena musim perayaan Aidilfitri, akses pratonton komplimentari untuk saluran Astro Rania HD dan Astro Aura HD ini juga akan dibuka istimewa buat kesemua pelanggan Astro mulai 23 Mei hingga 30 Jun 2020.

Untuk pilihan yang fleksibel, ia turut boleh distrim menerusi aplikasi Astro Go dan perkhidmatan ‘On Demand’.