Buntu tak tahu nak spend time dengan family dan anak-anak? Apa kata korang ke Pavilion Bukit Jalil sebab ada banyak tarikan yang sedang berlangsung sekarang sempena MY Fiesta sehingga akhir bulan Jun!Ika Shafarey pula berkongsi keterujaannya untuk ke taman inflatable luar Pavilion Bukit Jalil.

"Omg!!! Tak sabar nk pergi main lompat-lompat kat sini! Tempat ni besarr orang dewasa pun boleh main," ciapnya.Tambah Natasha Anuar pula; "Baru tahu ada inflatable park kat Pavilion Bukit Jalil! Bukan budak-budak je boleh main, I pun nak pergi relive my childhood."
Pastinya Shabina merupakan peminat Jurassic World yang begitu teruja dengan taman dinosaur itu.

"I baru tahu ada event Jurassic Dinosaur Adventure Park dekat Pavillion Bukit Jalil?! Tengok review orang pergi bukan takat ada dinosaur je tapi siap boleh main trampoline dengan macam macam activity lain lagi. Nak pergi sana tapi malu tak ada anak lagi HAHAH siapa nak jadi anak I," katanya.
Pinkfong Wonderstar Carnival 2022

Walaupun Pinkfong Wonderstar Carnival 2022 sudah berakhir pada 12 Jun lalu, korang masih boleh bawa si cilik kesayangan korang untuk sertai pelbagai lagi tarikan lain seperti Jurassic Dinasour Adventure Park dan Jumptopia Holiday Village Inflatable Park!

Jumptopia Holiday Village Inflatable Park

Sedia dah nak melantun-lantun dan melompat-lompat di Jumptopia Holiday Village Inflatable Park?

Best tau, selain boleh bermain di menara 'inflatable' yang dibina bersaiz besar 28,000 kaki persegi tu, korang boleh juga sertai aktiviti kraf, bergambar di photobooth dan macam-macam lagi.

Jangan lepaskan peluang untuk bersuka-ria di Jumptopia Holiday Village Inflatable Park sehingga 26 Jun ini!

Jurassic Dinosaur Adventure Park

Korang mesti akan suka bila dapat kembali ke era Jurassic dengan pelbagai aktiviti indoor yang menarik di taman dinosaur ini!

Dari 1 Jun hingga 31 Ogos, taman dinosaur di tingkat 5 Pavilion Bukit Jalil ini menawarkan tarikan lain khusus buat si cilik. Selain menunggang dinosaur, ada juga trampolin, gelunsur gunung berapi dan R-shooting game!
Jadi, tunggu apa lagi? Jom berkunjung ke Pavilion Bukit Jalil untuk merasai sendiri pengalaman dan keseronokan pelbagai tarikan baharu sekarang!

Layari media sosial Facebook dan Instagram atau laman sesawang Pavilion Bukit Jalil, www.pavilion-bukitjalil.com