Laman Utama

Dua Jam Terbang, Pesawat Patah Balik Kerana Penumpang Cirit-Birit

Maliah Surip
07/09/2023
06:41 MYT
Sebuah penerbangan yang dalam perjalanan dari Atlanta menuju Barcelona terpaksa berpatah balik kerana seorang penumpang.
Penumpang yang tidak dinamakan tersebut mengalami masalah cirit birit teruk sehingga memaksa pesawat Delta Airlines yang sudah terbang selama dua jam perlu berpatah balik.
Penerbangan Atlanta menuju Barcelona memakan masa lapan jam.
“Ada penumpang yang mengalami cirit birit sepanjang penerbangan dan kita akan kembali ke Atlanta,” umum juruterbang seperti rakaman yang terdapat kepada laporan yang diberikan kepada penjaga trafik udara, lapor Insider.
Menurut laporan sama, pesawat tersebut bagaimanapun tidak boleh segera melanjutkan penerbangan selepas menurunkan penumbang tersebut kerana perlu membersihkan kotoran yang telah ‘tertinggal’.
Semua penumpang hanya sampai ke Barcelona sehari lewat daripada jadual direncanakan kerana pesawat tersebut telah ‘berehat’ selama lapan jam sebelum meneruskan penerbangan.
Meski perlu menunggu sangat lama untuk kembali terbang, ada penumpang lega kerana sempat ‘sengsara’ dengan bau yang sangat busuk selepas ada kotoran yang tertinggal dalam pesawat.
Topic Berkaitan
Must-Watch Video
Viral

Pilih Hotel Mewah Di Bangkok, Enggan Staf Bancuh Teh, Wanita Racun 5 Rakan Sebelum Bunuh Diri

gempak
18/07/2024
18:40 MYT
Seorang wanita berusia 56 tahun ditemui maut bersama lima rakan di bilik sebuah hotel mewah di Bangkok, Thailand dalam satu insiden yang menggemparkan.
Hiburan

Mengaku Anak Angkat, Kim Jaejoong Beri Ibu Bapa RM18 Ribu Setiap Kali Jumpa

gempak
18/07/2024
14:50 MYT
Idola K Pop Kim Jaejoong mendedahkan dirinya adalah anak angkat yang diambil sejak kecil dan mempunyai lapan orang kakak dari keluarga tersebut.
Hiburan

Semua Sangka Shahir Kembali Menyepi, Hakikatnya Instagram Kena Godam! Lenyap Sebab Tak Bayar RM2,000 - "Habis Kenangan Saya"

gempak
18/07/2024
09:25 MYT
Juara Akademi Fantasia 8 (AF8), mengakui sepi dari media sosial disebabkan akaun Instagram rasminya telah digodam individu tidak bertanggungjawab.
Gaya Hidup

Busana Perarakan Kontinjen Malaysia Di Olimpik Paris Elegan, Diperkenal Rabu Depan!

gempak
18/07/2024
09:13 MYT
Menteri Belia dan Sukan Hannah Yeoh menyifatkan pakaian yang dicipta khas untuk kontinjen Malaysia pada upacara perasmian Sukan Olimpik Paris 2024 sebagai rekaan yang elegan.
Hiburan

Artis Remaja Fikry Kiki Nafi Dibela Sugar Mummy Seksi, Modal Bisnes RM600,000 Usaha Keras Sendiri - "Saya Masih Ingat Dosa Pahala"

gempak
18/07/2024
07:50 MYT
Pelakon, penyanyi dan pengacara remaja, Fikry Kiki menafikan tuduhan segelintir pihak mendakwa dirinya dibela oleh 'sugar mummy'.