Hiburan

Elak Diserbu Peminat, Adele Disorok Dalam Kotak

Syafiqah Jalal
14/03/2017
06:00 MYT
Penyanyi popular Adele, terpaksa disorokkan di dalam sebuah kotak sebelum membuat persembahan di Stadium ANZ, Sydney baru-baru ini.
Penyanyi yang popular dengan lagu Hello itu, disorokkan pihak produksi konsert kerana tidak mahu Adele diserbu peminat.
Pihak pengurusan turut memberitahu Adele dimasukkan ke dalam kotak supaya penyanyi itu dapat bergerak bebas tanpa disedari peminat.
Adele terpaksa duduk di dalam kotak tersebut beberapa minit sementara ia ditolak dari bilik persalinan ke bahagian tengah pentas tanpa disedari para peminatnya.
Kotak yang digunakan untuk memuatkan Adele itu juga bukanlah direka khas untuknya, tetapi ia hanya kotak biasa untuk menyimpan peralatan pentas.
Adele juga memberitahu peminat ada sebab mengapa dia berpeluh ketika naik ke pentas.
“How I get to this stage makes me so sweaty. I'm drenched, I can't tell you 'til the end. You'll laugh when you find out."
Agak melucukan kerana Adele juga telah membawa sebuah Ipad bersamanya ketika berada di dalam kotak tersebut supaya tidak bosan.
Berikut merupakan video Adele yang berada dalam kotak:
Olahan oleh : Izzat Ridzwan Sumber : Comsopolitan
Topic Berkaitan
Must-Watch Video
Hiburan

"Alhamdulillah Adira Bagi Saya Peluang" - Datuk Red

gempak
23/07/2024
07:45 MYT
Susulan daripada pendedahan percintaaan yang dibuat melalui siaran langsung di aplikasi TikTok, Datuk Red tampil mengesahkan hubungannya bersama bekas isteri, Adira Suhaimi.
Hiburan

Generasi DFP Kumpul 15 Artis Muda Pelbagai Genre! Konsert Pertama Fadzly, Syiqin Azln, Ruhil Ariana Wilson, Ee Vone & LOKO 24 Julai Ini

gempak
20/07/2024
11:04 MYT
Dewan Filharmonik PETRONAS (DFP) telah melancarkan sebuah inisiatif baharu yang dinamakan Generasi DFP bagi menyokong landskap industri muzik dan seni di Malaysia.
Hiburan

Wanita Nafi Jadi Sugar Mummy Artis Remaja Fikry Kiki - "Tuduhan Itu Tak Sepatutnya Berlaku"

gempak
20/07/2024
02:55 MYT
Usahawan dan pempengaruh sensasi, Bulan atau nama sebenarnya Mabel Ira Bulan, menafikan tuduhan 'membela' artis remaja Fikry Kiki.
Hiburan

Ryan Bakery Menangis Risaukan Anak Kena Jangkitan Kuman Dalam Darah - "Ini Ujian Untuk Kami Sekeluarga"

gempak
20/07/2024
00:58 MYT
Anak lelaki kepada personaliti media sosial, pelakon dan penyanyi, Ryan Bakery iaitu Ryan Ezra menerima rawatan di sebuah pusat perubatan swasta di Kuala Lumpur akibat jangkitan kuman dalam darah.
Hiburan

Semua Sangka Shahir Kembali Menyepi, Hakikatnya Instagram Kena Godam! Lenyap Sebab Tak Bayar RM2,000 - "Habis Kenangan Saya"

gempak
18/07/2024
09:25 MYT
Juara Akademi Fantasia 8 (AF8), mengakui sepi dari media sosial disebabkan akaun Instagram rasminya telah digodam individu tidak bertanggungjawab.