Pelakon Zahirah Macwilson menarik perhatian peminat selepas memuat naik foto ketika zaman remaja.

Mengimbas kembali momen foto tersebut, Zahirah mengakui merindui saat indah bersama rakan-rakan lamanya sewaktu bersekolah di luar negara.

“Mengimbas kembali foto ketika saya berusia 16-18 tahun. Parti prom, sekolah menengah, impian remaja dan sambutan hari jadi. Rindu momen ini!

“Dari umur 2 tahun Ira dah pindah duduk dekat Sheffield, England. Umur 12 pindah pula ke Perth, Australia. Now i’m back working in KL. Haha what a journey. Next year ??? hehe. I think my high school has a reunion next year! #Memories,” tulisnya.

Throwback photos from when I was 16-18years old. School prom, high school friends, teenage dreams and birthday celebrations. Missing these moments! Dari umur 2 tahun Ira dah pindah duduk kat Sheffield, England. Umur 12 pindah pula ke Perth, Australia. Now i’m back working in KL. Haha what a journey. Next year ??? hehe . I think my high school has a reunion next year! ? #Memories

A post shared by Zahirah Macwilson (@zahirahmacwilson) on


Menerusi ruangan komen, rata-rata pengikutnya memberikan pujian kerana terpegun dengan kecantikan pelakon itu.

“Memang cantik dari kecik, high school pun dah macam model. Bertuahnya Aiman. Perfect together mesti majlis kahwin nanti cantik sangat-sangat,” komen @ haisya___

“Awak memang cantik dari dulu lagi ye, Ira kalau saya dulu memang comot je,” tulis @nurafnyda

“Gilaaa tak ada beza langsung hahahaha,” coret @afieragoes

Terdahulu, Zahirah dan aktor Aiman Hakim mendedahkan telah mengikat tali pertunangan pada Jun lalu selepas pasangan ini berkongsi gambar majlis yang berlangsung di akaun media sosial masing-masing.