UTAMAVIDEOPMTepiKakGeeSALAM MUSLIMCHINGUDREBARGEMPAK SPOTPERADUANProgram

Berita Terkini

Berita dan tajuk-tajuk utama, analisis, gambar, dan video tentang politik di Malaysia dan banyak lagi.

Ingat senang ke nak baca berita. Silap baca jadi benda lain.

BORO - MINGGU 2 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Ingat senang ke nak baca berita. Silap baca jadi benda lain.
Sat Oct 23 2021
Walaupun kubur dah panggil, masih ligat pakcik pakcik ni. Lutut dah longgar pun masih ada semangat nak main badminton.

BAHYE - MINGGU 2 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Walaupun kubur dah panggil, masih ligat pakcik pakcik ni. Lutut dah longgar pun masih ada semangat nak main badminton.
Sat Oct 23 2021
Orang cakap nak serbu tembok pakai helmet dulu. Takut jadi macam ni la. Malu je dapat.

CAWAN - MINGGU 2 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Orang cakap nak serbu tembok pakai helmet dulu. Takut jadi macam ni la. Malu je dapat.
Sat Oct 23 2021
Di Gempak TV macam-macam info kita akan kongsikan! Cerita artis, filem baru, drama baru, program baru! Saksikan Gempak TV setiap Khamis jam 9 malam di Astro Ria okey!

Penunggang Agama 2 ada agenda sendiri? | Gempak TV S3 - EPS 25

Di Gempak TV macam-macam info kita akan kongsikan! Cerita artis, filem baru, drama baru, program baru! Saksikan Gempak TV setiap Khamis jam 9 malam di Astro Ria okey!
Thu Oct 21 2021
Macam biasa, sebelum korang layan #sepahtureunionlive kejap lagi, apa kata korang Sepahtu Reunion Extra untuk minggu ni. Dengar - dengar ada 2 artis jemputan? korang rasa siapa yang akan join Fikry Ibrahmin dalam episod 2? Jom layan Episod penuh!

Jangan lupa untuk saksikan Sepahtu Reunion setiap Khamis, pukul 9 Malam di Astro Warna! 

#SepahtuReunionExtra

Sepahtu Reunion Extra - EP2

Macam biasa, sebelum korang layan #sepahtureunionlive kejap lagi, apa kata korang Sepahtu Reunion Extra untuk minggu ni. Dengar - dengar ada 2 artis jemputan? korang rasa siapa yang akan join Fikry Ibrahmin dalam episod 2? Jom layan Episod penuh! Jangan lupa untuk saksikan Sepahtu Reunion setiap Khamis, pukul 9 Malam di Astro Warna! #SepahtuReunionExtra
Thu Oct 21 2021
Gegar Vaganza 2020

Ayu Damit

Gegar Vaganza 2020
Thu Oct 21 2021
Sabrina berhenti kerja dan Kirin tak dapat bantu majikannya menyelamatkan cake house. Adakah mereka akan berjaya keluar dari kemelut hidup masing-masing atau berupaya menggapai impian seperti Icha?

#gempakoriginalseries
#3gadismanis
#astrogempak

[3 Gadis Manis Musim 3] Episod 2

Sabrina berhenti kerja dan Kirin tak dapat bantu majikannya menyelamatkan cake house. Adakah mereka akan berjaya keluar dari kemelut hidup masing-masing atau berupaya menggapai impian seperti Icha? #gempakoriginalseries #3gadismanis #astrogempak
Wed Oct 20 2021
Kita dah di minggu ke-6 ATNMY gais! Nah min belanja sikit highlight persembahan untuk kesemua peserta di minggu ke-6! 

Korang boleh check out All Together Now Live+ di Facebook dan Youtube Astro Gempak dan jangan lupa vote peserta kegemaran korang sekarang di www.gempak.com/AllTogetherNowMY

P/S : Promo dan program #AllTogetherNowMY dirakam ketika PKPP. SOP PKPP telah dipatuhi dan penjarakan fizikal tetap dijaga. Keep calm, stay safe & lots of love! ❤️

#BersatuDenganLagu
#AllTogetherNowMY

Highlight Persembahan All Together Now Malaysia | Minggu 6

Kita dah di minggu ke-6 ATNMY gais! Nah min belanja sikit highlight persembahan untuk kesemua peserta di minggu ke-6! Korang boleh check out All Together Now Live+ di Facebook dan Youtube Astro Gempak dan jangan lupa vote peserta kegemaran korang sekarang di www.gempak.com/AllTogetherNowMY P/S : Promo dan program #AllTogetherNowMY dirakam ketika PKPP. SOP PKPP telah dipatuhi dan penjarakan fizikal tetap dijaga. Keep calm, stay safe & lots of love! ❤️ #BersatuDenganLagu #AllTogetherNowMY
Sun Oct 17 2021
Kita dah di minggu ke-5 ATNMY gais! Nah min belanja sikit highlight persembahan untuk kesemua peserta di minggu ke-5! 

Korang boleh check out All Together Now Live+ di Facebook dan Youtube Astro Gempak dan jangan lupa vote peserta kegemaran korang sekarang di www.gempak.com/AllTogetherNowMY

P/S : Promo dan program #AllTogetherNowMY dirakam ketika PKPP. SOP PKPP telah dipatuhi dan penjarakan fizikal tetap dijaga. Keep calm, stay safe & lots of love! ❤️

#BersatuDenganLagu
#AllTogetherNowMY

Highlight Persembahan All Together Now Malaysia | Minggu 5

Kita dah di minggu ke-5 ATNMY gais! Nah min belanja sikit highlight persembahan untuk kesemua peserta di minggu ke-5! Korang boleh check out All Together Now Live+ di Facebook dan Youtube Astro Gempak dan jangan lupa vote peserta kegemaran korang sekarang di www.gempak.com/AllTogetherNowMY P/S : Promo dan program #AllTogetherNowMY dirakam ketika PKPP. SOP PKPP telah dipatuhi dan penjarakan fizikal tetap dijaga. Keep calm, stay safe & lots of love! ❤️ #BersatuDenganLagu #AllTogetherNowMY
Sun Oct 17 2021
Murah hati betul rakyat Malaysia ni. Bagi duit macam tu je. Memang murah rezeki ni.

ORI - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Murah hati betul rakyat Malaysia ni. Bagi duit macam tu je. Memang murah rezeki ni.
Sun Oct 17 2021
Gabungan bekas peserta Raja Lawak 5. Minggu ni sesi suai kenal je dulu. Minggu depan confirm pecah la.

R&R - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Gabungan bekas peserta Raja Lawak 5. Minggu ni sesi suai kenal je dulu. Minggu depan confirm pecah la.
Sun Oct 17 2021
Bila zaman Melaka pun kena cucuk vaksin, benda ni memang dah jadi mustahak ni

CAWAN - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Bila zaman Melaka pun kena cucuk vaksin, benda ni memang dah jadi mustahak ni
Sun Oct 17 2021
Kumpulan paling ditunggu-tunggu. Gabungan bekas juara ni memang mengancam la. Sampai kena langgar dengan kepala bapak. Eh, kepala bapak ke kepala air?

BORO - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Kumpulan paling ditunggu-tunggu. Gabungan bekas juara ni memang mengancam la. Sampai kena langgar dengan kepala bapak. Eh, kepala bapak ke kepala air?
Sun Oct 17 2021
Ramai mak ayah macam ni. Lama anak tak balik, silap-silap muka anak pun dah lupa macam mana.

TAICI - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Ramai mak ayah macam ni. Lama anak tak balik, silap-silap muka anak pun dah lupa macam mana.
Sun Oct 17 2021
Peserta baru untuk tahun ini. Ni pertama kali nampak kedai mamak macam ni. Banyak dah berubah lepas PKP ni ye.

3 OTAK - MINGGU 1 | MAHARAJA LAWAK MEGA 2021

Peserta baru untuk tahun ini. Ni pertama kali nampak kedai mamak macam ni. Banyak dah berubah lepas PKP ni ye.
Sun Oct 17 2021