Kedua dua isteri bekas jurulatih bola sepak kebangsaan, Datuk Zainal Abidin Hassan iaitu Datin Zalina Zaini dan madunya Fyna Jebat didakwa telah berdamai.

Memetik Kosmo, Ketua Polis Daerah Shah Alam, Asisten Komisioner Mohd. Iqbal Ibrahim memaklumkan isteri pertama Zainal Abidin telah menarik semula laporan yang dilakukannya pada dua minggu yang lalu.

“Mereka sudah tarik report (laporan). Wife (isteri) telah tarik report dua minggu lalu. Jadi kita telah rujuk kertas siasatan (kepada pihak pendakwaan).

“Kalau ikut tempoh hari, kita kena bagi bon tetapi mereka telah tarik report dan masing-masing selesai secara baik. Jadi, kes selesai dengan diklasifikasikan sebagai NFA,” katanya.

Terdahulu, hangat diperkatakan apabila Fyna didakwa terlibat dengan pergaduhan dengan madunya itu di sebuah restoran terletak di Shah Alam.

Pihak polis mengesahkan berlaku pergaduhan kecil dan kedua-dua pihak telah membuat laporan polis. Hasil siasatan, suspek (isteri pertama) berasa tersindir dengan kenyataan pengadu dalam program nyanyian baru-baru ini.

Sumber: Kosmo!