Demam Piala Dunia 2018 kini semakin kian dirasai apabila acara yang diadakan empat tahun sekali akan tiba tidak lama lagi.

Sebanyak 32 pasukan telah mengesahkan tiket ke temasya bola sepak terbesar dunia itu dan sudah pasti ia merupakan impian setiap pemain bola sepak professional untuk berada di pentas dunia mewakili negara mereka.

Bersempena dengan piala dunia yang akan berlangsung, jangan lepaskan peluang untuk sertai Peraduan Instagram UNITAR Gaya Bola! Raya Bola! yang dianjurkan oleh UNITAR International University kampus induk Kelana Jaya dan terbuka kepada pelajar-pelajar bagi kemasukan pengambilan Jun 2018 sahaja .

Anda berpeluang untuk memenangi biasiswa bernilai sehingga RM 250,000 dan jersi negara pilihan anda.

Caranya mudah untuk anda sertai Peraduan Instagram UNITAR Gaya Bola! Raya Bola! :

Langkah 1: Perlu berdaftar di UNITAR International Universiti Kampus Induk Kelana Jaya bagi kemasukan pengambilan Jun 2018.

Langkah 2 :Kongsikan gambar menarik anda semasa meraikan gol dan jelaskan kenapa anda memilih UNITAR International University sebagai universiti pilihan anda.

Langkah 3: Pastikan profil Instagram anda terbuka untuk umum (public) dan jangan lupa menggunakan hashtag #UNITAR #GayaBola.

Langkah 4: Pastikan anda juga telah ikuti akaun rasmi UNITAR iaitu @myunitar terlebih dahulu sebelum menyertai peraduan ini.
Pertandingan ini dibuka kepada mereka yang memulakan pengajian di UNITAR International Universiti pada bulan Jun 2018.

Sementara itu kepada mereka yang hebat bermain permainan video game jangan lupa untuk menyertai UNITAR Gaya Bola! Raya Bola! Esports Tournament pada 30 Jun dan 1 Julai ini di Auditorium UNITAR International University Kampus Induk, Kelana Jaya bermula jam 10 pagi sehingga 8 malam dan temui hos selebriti Astro kesayangan anda Reem Shahwa dan Dayang Zainatull Aqma.

Serlahkan bakat anda dalam permainan video game untuk memenangi hadiah bernilai RM10,000 atau pemenang boleh memilih untuk menukarkan hadiah wang tunai kepada biasiswa penuh yuran penagajian. Tertakluk kepada terma dan syarat.

Pemenang tempat ke 5 – 8 anda berpeluang menerima biasiswa separa 50% yuran pengajian. Tertakluk kepada terma dan syarat.Untuk maklumat lanjut mengenai Peraduan UNITAR Gaya Bola! Raya Bola! jangan lupa untuk melayari laman sesawang di www.unitar.my.