Pelakon Azrel Ismail mengakui merancang untuk menamatkan zaman bujangnya pada tahun hadapan.
Azrel, 38, memberitahu dia kini sedang menjalinkan hubungan dengan wanita yang tidak terlibat dalam industri seni hiburan sejak setahun lalu.
"Kami sudah menjalinkan hubungan cinta kurang setahun yang lalu. Saya pun di usia sekarang sudah bersedia untuk mendirikan rumah tangga jadi kami berbincang untuk membawa hubungan percintaan yang terjalin ke fasa perkahwinan. Insya-Allah, jika tiada aral pada tahun depan.
"Saya belum bersedia untuk perkenalkan dirinya. Apa yang boleh saya kata dia berusia 20-an dan hanya wanita biasa iaitu bukan kalangan artis, tidak bertudung dan berasal dari Kuala Lumpur," katanya kepada Astro Gempak.
Azrel ditemui ketika Majlis Rumah Terbuka Aidilfitri anjuran Multimedia serta pelancaran treler filem War On Terror KL Anarki yang berlangsung di sebuah hotel, semalam.
Azrel berharap agar hubungan yang terjalin sampai ke jenjang pelamin selepas mengaku sebelum ini percintaannya dengan rakan artis tidak menjadi.
"Berdasarkan pengalaman masa lalu, hubungan dengan rakan artis ini banyak masalah dan tidak berjalan lancar seperti diharapkan untuk ke fasa lebih serius.
"Jadi saya berharap hubungan dengan wanita berlainan bidang ini berhasil untuk saya tamatkan zaman bujang," ujarnya.
Azrel bagaimana merahsiakan gerangan rakan artis yang pernah menjadi kekasihnya sebelum ini.
Namun sebelum ini, Azrel sering dikaitkan dengan artis wanita dan cinta lokasi sebelum ini. Antara artis yang pernah dikaitkan bercinta dengannya ialah Ruhainies dan Sharifah Husna.
Syafiqah Jalal
Sun May 14 2023


Peraduan Gempak Most Wanted

Lelaki Diseksa, Sapu Minyak Panas Pada Alat Kemaluan Sampai Kencing Berdarah Kerana Hubungan Tak DiRestui
Mimpi ngeri hubungan cinta tak direstui keluarga.

Firasat Ibu Kuat, Pelakon Ditemui Mati Ditanam Belakang Rumah Lepas 5 Bulan Hilang
Misteri kehilangan pelakon drama akhirnya terjawab.

#OhAbeNik: Sempoi, Stailo 'Malas-Malas'! Ini Gaya OOTD Mudah Ala Bintang Hollywood Dengan Adidas Samba OG
Apa sebab korang perlu stick dengan Adidas Samba OG?

#PE3: Lakonan Jahat Sharnaaz Ahmad ‘Pukau’ Penonton, Jom Kita Throwback Watak ‘Villain’ Dalam Polis Evo 1 & 2
Mantah boh!

5 Cara Mudah Hilangkan Bulu Badan Yang Anda Boleh Cuba Di Rumah... Nombor 5 Tu Memang Mantap!
Shhh, ini rahsia kita

Tak Sampai Dua Tahun, Khidmat Bapa Anzalna Nasir Sebagai CEO Finas Ditamatkan
Profesor Dr. Md Nasir menerima bayaran sebulan gaji bagi menggantikan notis.

"Ni Neraka Namanya!"- Tak Tahan Panas, Michael Ang Tanya Bila Nak Winter
Michael Ang Tanya Bila Nak Winter?

#GempakMostWanted: Kawan Anak Buat Group WhatsApp Puji Ijoy Handsome, Amir Ahnaf Masih #1 Dalam Carta? Semak Apa Best Minggu Ni!
Pecah perut gelak bila ada family Sheira Ijoy ni!

Ke Tepi Robert De Niro, Al Pacino Bakal Dapat Anak Pada Usia 82 Tahun!
Hebatnya!