The House 6

"Saya Sering Ingatkan Mereka Tentang Nilai Ketimuran" - Ezurin Khyra Kongsi Nasihat Kepada Lima Cahaya Mata

Asraf Aided
18/10/2020
02:54 MYT
Sosialit dan personaliti The House musim keenam, Ezurin Khyra berkongsi mengenai beberapa nasihat penting yang selalu diberikan kepada lima cahaya matanya.
Menurut Ezurin, beliau sering mengingatkan putera dan puterinya tentang kepentingan sikap merendah diri tanpa mengira taraf kehidupan.
"Saya sering mengingatkan mereka tentang kepentingan sikap merendah diri tanpa mengira status. Tidak kira betapa istimewanya layanan yang diberikan kepada kita dalam masyarakat, kita haruslah merendah diri," kata Ezurin kepada Gempak.
Memandangkan semua cahaya matanya menuntut ilmu di luar negara, Ezurin juga sering menerapkan nilai-nilai ketimuran dalam diri mereka.
"Semua anak saya belajar di United Kingdom, jadi, saya sentiasa menerapkan nilai-nilai ketimuran dalam diri mereka.
"Saya selalu memberitahu dan mengajar mereka tentang adat-adat orang Melayu agar mereka dapat mengamalkannya," katanya lagi.
The House Ezurin Khyra akan membuka tirai pada Rabu, 21 Oktober 2020, jam 9.00 malam di Astro Ria (124) dan Ria HD (104).
Gempak sebagai portal rasmi pula akan membawakan video-video eksklusif menerusi gempak.com/thehouse. Program ini juga boleh distrim menerusi aplikasi Astro Go untuk pilihan yang lebih fleksibel.
Apa yang pasti, The House akan membawa Ezurin sekeluarga serta rakan rapatnya, Magie Abang Saufi keluar dari zon selesa mereka untuk melalui cara kehidupan yang lebih sederhana.
Mereka juga akan menempuhi pelbagai perkara yang tidak dijangka, nak tahu lebih lagi? Jangan lepaskan peluang untuk menyaksikannya!

Ezurin Khyra, seorang sosialit 'A-list', ibu kepada lima orang cahaya mata yang sangat dikenali dengan gaya hidup glamor dan sering mengembara ke seluruh dunia. Ezurin yang mesra disapa sebagai Princess Ezurin mempunyai personaliti yang sentiasa mencuri tumpuan di mana sahaja dia berada. Pernah mendirikan rumah tangga dengan kerabat Diraja, Ezurin sering menghadiri acara fesyen terkemuka di seluruh dunia di samping sibuk menguruskan lima orang cahaya mata. Dalam musim terbaru The House, Ezurin berkongsi tentang ikatan erat kekeluargaan bersama putera dan puteri yang tidak pernah ditonjolkan sebelum ini. The House telah membawa Ezurin bersama keluarganya untuk keluar dari zon selesa di mana mereka harus mengharungi kehidupan yang lebih sederhana serta perkara-perkara yang tidak dijangka. Bagaimanakah mereka menyahut cabaran ini? Jangan lupa saksikan The House musim keenam! Saksikan ‘The House’ selama 10 episod di platform televisyen menerusi saluran Astro Ria (124) dan Astro Ria HD (104) bermula 21 Oktober 2020, setiap hari Rabu, jam 9.00 malam. Anda juga boleh strim #OnDemand menerusi aplikasi Astro GO, Astro PVR Box atau Ultra Box! Ketahui lebih lanjut di https://astro.com.my/HowTo #Gempak #AstroGempak #TheHouseEzurin #EzurinKhyra #EKhyra @ezurinkhyra @magieabangsaufi

A post shared by Astro Gempak (@astrogempak) on

Topic Berkaitan
Must-Watch Video
Laman Utama

Ezurin Khyra Lancar Skaf, Abadikan 10 Lokasi Terindah! - "Jenama Ini Untuk Semua Orang, Bukan Nak Buat Duit Tapi..."

gempak
06/10/2022
12:40 MYT
Lawa dan mesra bajet!
Laman Utama

“You More Than Cantik Sayang” - Kamal Adli Back-Up Uqasha Bila Ada Orang Cakap Isterinya Berisi…

gempak
31/05/2022
11:50 MYT
Comel je
The House 5

“Dia Kena Layan Sha Macam Princess Everyday!” - Mampukah Kamal Adli Menyejukkan Hati Uqasha Senrose?

gempak
11/05/2022
09:44 MYT
Gaduh pun comel ke?
the-house

Drama, Lucu Atau Sweet? Ikuti Pengembaraan Bulan Madu Kamal Adli & Uqasha Senrose Dalam The House Musim Terbaharu!

gempak
27/04/2022
13:47 MYT
Sweetnya! Ada drama bergaduh tak?
Laman Utama

Hadir Bersama Tunku Yaacob Di Mahkamah Syariah, Penampilan Ezurin Khyra Dipuji - "Contoh Pasangan Yang ..."

gempak
04/03/2022
06:32 MYT
"Sad day for E"