Hiburan

Semuanya Musnah Apabila Serina Keluar Dari Rumah - Gavin Edward O'Luanaigh

Rozaimi Zubaidi
18/04/2017
04:26 MYT
Suami kepada pelakon Serina Redzuawan iaitu Gavin Edward O'Luanaigh mengakui tidak mengetahui punca sebenar isterinya meninggalkan rumah mereka pada Januari tahun lalu.
Menurut O'Luanaigh, segalanya musnah apabila Serina mengambil keputusan untuk berpindah keluar dari rumah dan memfailkan perceraian.
"Saya tidak tahu dan masih tidak faham mengapa dia meninggalkan saya kerana tidak diberitahu.
"Bagaimanapun saya berharap penyelesaian terbaik boleh dicari dan perkahwinan ini dapat dipulihkan.
"Walaupun tidak tahu ke mana dia pergi dan di mana dia tinggal, saya percaya tiada mana-mana pihak ketiga terlibat dalam isu ini kerana saya percaya dengan Serina. Saya sanggup menunggu agar dia berfikir tentang tindakannya dan keluarga kami," katanya.
O'Luanaigh menjelaskan bahawa dia sentiasa menyokong kerjaya dan cita-cita Serina dan tahu isterinya itu tidak mahu hanya menjadi seorang suri rumah.
Tambah O'Luanaigh, dia sentiasa memastikan perbelanjaan keluarganya mencukupi dan membiarkan Serina berbelanja mengikut kemahuannya sendiri.
"Saya tidak kisah dengan semua perbelanjaan itu kerana ia adalah tugas saya untuk keluarga dan saya sedar mengenai tanggungjawab saya sebagai seorang suami untuk menyediakan semua keperluan dengan sewajarnya," katanya.
Bagaimanapun O'Luanaigh berkata dia berasa sedih apabila terpaksa menulis mengenai perkara ini secara terbuka kerana hasrat dia dan juga Serina adalah untuk menjaga perkara ini sebagai isu tertutup dan peribadi.
Minggu lalu, Cef Wan atau nama sebenarnya Datuk Redzuawan Ismail, mendedahkan kepada umum mengenai kisah menantunya yang didakwa kedekut dan tidak bertanggungjawab dalam memberi nafkah membuatkan Serina terbeban dengan kerja lebih masa.
Pasangan itu bernikah pada tahun 2010 dan kini dikurniakan dua cahaya mata comel, iaitu Isabella Saffiya dan Tristan Tareef.
Sumber: The Star / mStar Online
Topic Berkaitan
Must-Watch Video
Hiburan

Teman Wanita Dakwa Dipukul Pelakon Tarik Balik Laporan Polis

gempak
20/07/2024
07:30 MYT
Wanita yang membuat laporan polis mendakwa dipukul teman lelakinya yang juga pelakon sudah menarik balik aduannya.
Hiburan

Ryan Bakery Menangis Risaukan Anak Kena Jangkitan Kuman Dalam Darah - "Ini Ujian Untuk Kami Sekeluarga"

gempak
20/07/2024
00:58 MYT
Anak lelaki kepada personaliti media sosial, pelakon dan penyanyi, Ryan Bakery iaitu Ryan Ezra menerima rawatan di sebuah pusat perubatan swasta di Kuala Lumpur akibat jangkitan kuman dalam darah.
Filem

Berlakon Dalam Berpuluh-Puluh Filem, Ini 5 Watak Farid Kamil Yang Paling Ikonik!

gempak
18/07/2024
09:55 MYT
Lebih dua dekad menjejakkan kaki dalam dunia hiburan, nama pelakon Farid Kamil bukanlah sesuatu yang asing lagi dalam industi seni tanah air.
Hiburan

Artis Remaja Fikry Kiki Nafi Dibela Sugar Mummy Seksi, Modal Bisnes RM600,000 Usaha Keras Sendiri - "Saya Masih Ingat Dosa Pahala"

gempak
18/07/2024
07:50 MYT
Pelakon, penyanyi dan pengacara remaja, Fikry Kiki menafikan tuduhan segelintir pihak mendakwa dirinya dibela oleh 'sugar mummy'.
Hiburan

Hampir Setahun Berkahwin, Intan Najuwa Umum Hamil Cahaya Mata Pertama - “Our Little Secret Is Finally Out!”

gempak
18/07/2024
05:08 MYT
Hampir setahun usia perkahwinan, pelakon Datin Intan Najuwa berkongsi berita gembira mengenai dirinya yang kini sedang hamil cahaya mata pertama.