Laman Utama

[VIDEO]Nabil Ahmad Panik! Tengah ‘Live’ Tiba-Tiba Studio MeleTop Berasap…Bila Keluar Rupanya!

Syafiqah Jalal
28/09/2022
02:07 MYT
Keadaan menjadi panik dan huru hara apabila studio berasap ketika pengacara Nabil Ahmad bersama hos Hawa dan Che Puan Serimah Ibrahim sedang mengemudi siaran langsung program MeleTOP malam semalam.
Nabil bagai tak percaya malah diarah keluar segera dari studio berkenaan untuk ke studio lain bagi menyambung siaran MeleTOP yang tergendala.
Namun Nabil bagai terkejut apabila dibawa ke studio baru yang dalam masa yang sama terus dinyanyikan lagu hari jadi sempena ulang tahun kelahirannya yang ke-37 semalam.
Air mata Nabil sekali lagi jatuh apabila semua ibu bapa dan ahli keluarganya hadir dalam program itu untuk meraikan hari jadinya.
Rupanya apa yang berlaku hanya ‘prank’ yang dirancang khas oleh pihak MeleTop untuk pengacara setia mereka.
Malam semalam istimewa apabila semua ahli keluarga yang hadir membongkar sifat dan sisi lain seorang bernama Nabil Ahmad
Bagaimanapun rancangan itu masih lagi diteruskan dengan segmen sesi temu bual biasa bersama tetamu-tetamu jemputan lain.
Antara yang menariknya adalah kehadiran aktor Syafiq Kyle dan Faizal Husien yang hadir untuk mempromosikan drama bersiri One Cent Thief.
One Cent Thief sebuah drama Astro Original Series yang mempunyai 8 episod dan akan ditayangkan setiap hari Sabtu, jam 9 malam bermula 8 Oktober depan.
Topic Berkaitan
Must-Watch Video
Hiburan

Nabil Ahmad Mohon Cuti Dengan Bos ERA Guna Billboard Gergasi - "Saya Dah Lama Minta, Tapi Susah Nak Lulus"

gempak
17/07/2024
16:55 MYT
Penyampai radio ERA Nabil Ahmad tampil dengan aksi unik memohon cuti dengan majikannya, Dhen, menggunakan papan layar iklan gergasi di Bukit Bintang.
Hiburan

Shuk Sahar Dedah Shuib Bagi Pinjam Wang Sehingga RM10,000, Nabil Ahmad & Ebby Yus Pula Terus ‘Bank In’ - “Ada Yang Sampai Bini Suruh Block”

gempak
10/07/2024
02:55 MYT
Pernah hilang sumber pendapatan disebabkan terpalit kontroversi, pelawak dan pengacara Shuk Sahar mendedahkan rakan sepejuangannya iaitu Shuib pernah meminjamkan wang sehingga RM10,000 kepadanya.
Hiburan

“Kita Kena Sedar Bila Masuk Dalam Industri Ini Kena Terima Yang…” - Nabil Ahmad

gempak
09/07/2024
06:55 MYT
Penyampai radio Era FM iaitu Nabil Ahmad berkata seorang selebriti yang memilih untuk masuk dalam industri seni perlu belajar untuk menerima kritikan memandangkan bukan semua orang meminati.
Hiburan

Artis & Pendakwah Bersatu Tunjuk Sokongan Untuk Palestin Melalui Malaysia4Palestine

gempak
26/05/2024
03:45 MYT
Soladiriti artis dan pendakwah Malaysia untuk Palestin.
Hiburan

Nabil Ahmad Lihat Aliff Aziz & Bella Astillah Sebagai ‘Loving Couple’ Ketika Di GV - “Saya Percaya Setiap Orang Ada Ujian…”

gempak
06/05/2024
00:55 MYT
Nabil harap semua orang doakan Aliff & Bella.