Pengacara sensasi Azwan Ali akui tidak mahu melayan provokasi melibatkan dirinya dengan seorang pelakon popular tanah air.

Enggan menyebut nama pelakon tersebut, Azwan Ali atau lebih dikenali dengan nama Diva AA berkata, dia juga telah memadam semua foto artis jelita tersebut di laman sosial Instagram (IG)nya.

Katanya lagi, dia juga tidak akan memaafkan artis wanita tersebut kerana telah memuat naik status tanpa menyelidik atau bertanya terlebih dahulu.

“Kau ada nombor aku, kenapa kau tak bertanya dulu? B*rit mak hang tu aku tujukan untuk ‘nerakazen’ bukan kau!

“Kau lebih percaya diaorang daripada aku yang kau dah kenal lama? Aku memang tak pernah ada masalah dengan kau pun selama ni.

“Perlu ke kau cari press untuk jaja fitnah fasal Diva AA?,” katanya.Tambah Diva AA lagi dia terkilan apabila artis wanita terbabit turut memfitnah dengan mengaitkan abangnya Azmin Ali menerusi sebuah kenyataan di Instagram (IG).

“Who are ‘yus’??? Kau fitnah aku, kau merangkaklah kat padang masyhar cari aku nanti…Aku takkan maafkan kau! Gamba-gambar kau, keturunan kau semua aku dah padam!

“Nama kucing aku pun aku dah tukar! Dah tak guna dah nama artis tersangkak negara tu. Nak buat apa!,” katanya ketika dihubungi Gempak.

Terdahulu ciapan Diva AA di laman sosial Twitter menjadi tular apabila dia mempertikai pakaian artis wanita tersebut ketika ke Pusat Pemberian Vaksin (PPV).

Ciapan tersebut kemudiannya dibalas artis wanita terbabit menerusi sebuah hantaran di Instagram (IG), serta turut meluahkan rasa terkilan dan kesal apabila Diva AA menulis perkataan ‘b*urit mak hang’ yang didakwa ditujukan kepada dirinya.

[[BACA: “Bur*t Mak Hang, Dah Melampau", Che Ta Blocked & Tak Nak Kerjasama Dengan Diva AA Yang Hina Ibunya]]