berita

Dakwaan Putus Cinta & Berkahwin Dengan Son Ye Jin, Hyun Bin Ambil Tindakan Undang-Undang

Mya Amri
15/01/2020
13:59 MYT
Pelakon terkenal Korea, Hyun Bin bakal mengambil tindakan undang-undang terhadap berita palsu yang disebarkan oleh pihak tidak bertanggungjawab.
Menurut pihak pengurusan Hyun Bin VAST Entertainment, tindakan tersebut diambil kerana dakwaan palsu itu boleh menjatuhkan reputasi artis di bawah naugan mereka.
“Kami sedang dalam proses mengumpul beberapa maklumat dan bukti berkaitan dengan penyebaran dan posting dakwaan palsu yang ditujukan kepada artis kami.
“Tindakan seperti ini harus dilakukan bagi tujuan untuk melindungi artis di bawah naugan kami. Kami berharap agar peminat dapat memberikan kerjasama dengan memberitahu atau membuat laporan yang berkaitan dengan penyebaran berita palsu di media sosial,” jelas wakilnya.
BACA: Tiada Song Song Couple Kedua, Agensi Nafi Hyun Bin Dan Son Ye Jin Bakal Berkahwin
Terdahulu, Hyun Bin dan Ye Jin digosipkan mempunyai hubungan cinta gara-gara keberkesanan lakonan mereka menerusi drama terbaru, Crash Landing On You.
Ini merupakan kali ketiga Hyun Bin terbabit dalam skandal percintaan dan perkahwinan bersama pasangan pelakon yang sama, Son Ye Jin.
Sumber: Allkpop
Topic Berkaitan
Must-Watch Video
Hiburan

Oppa Handsome Lee Joon Gi Nak Datang Malaysia 22 September Depan! Ini Harga Tiket Serta Tawaran Eksklusif Yang Diberikan

gempak
21/07/2024
05:50 MYT
Pelakon popular Korea Lee Joon Gi bakal mengadakan pertemuan pertamanya bersama peminat di Malaysia pada September depan.
Hiburan

Lee Hyori Serik Buat Prosedur Kecantikan: “Botox Buat Saya Tidak Boleh Senyum”

gempak
05/07/2024
14:55 MYT
Bukan satu hal yang asing buat para selebriti Korea Selatan melakukan pembedahan plastik. Malah ramai dalam kalangan mereka yang mengaku pernah mencuba sekurang-kurangnya melakukan Botox.
Hiburan

BTS Jin Jadi Pembawa Obor Wakili Korea Selatan Di Olimpik 2024

gempak
02/07/2024
13:23 MYT
Populariti Jin BTS bukan hanya untuk industri hiburan K Pop tetapi juga digunakan dengan baik oleh Korea Selatan apabila dilaporkan bakal menjadi pembawa obor di temasya Olimpik 2024.
Hiburan

Tampil Dengan Persembahan Hebat Di Coachella, LE SSERAFIM Tular Dikritik Kerana Prestasi Vokal Kurang Memuaskan

gempak
15/04/2024
15:00 MYT
Vokal LE SSERAFIM jadi perhatian.
Artis Korea

Dua Minggu Umum Bercinta, Han So Hee & Ryu Joon Yeol Putuskan Hubungan

gempak
30/03/2024
16:00 MYT
Sekejap je bercinta.