Demi menghormati dan menunjukkan tanda sokongan kepada Kerajaan Malaysia terhadap lanjutan tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) di seluruh negara, PROTON ingin memberi jaminan kepada semua pelanggan Syarikat mengenai isu-isu berkaitan servis dan waranti kenderaan mereka.
Waranti yang tamat tempoh semasa tempoh PKP akan dilanjutkan kepada 1,000km atau 30 hari selepas hari terakhir PKP, yang mana-mana terdahulu.
Berikutan penutupan semua pusat servis PROTON sepanjang tempoh PKP, semua waranti masih sah dan boleh digunakan meskipun kenderaan tersebut telah melepasi tempoh servis yang disarankan. Pelanggan dinasihatkan untuk menyelenggara kenderaan mereka dalam tempoh 30 hari selepas hari terakhir PKP untuk memastikan waranti kenderaan mereka kekal aktif.
Pelanggan dinasihatkan untuk menghubungi pusat servis PROTON bagi membuat temu janji dalam tempoh 15 hari dari tarikh berakhirnya tempoh PKP.
Erywan
Mon Apr 06 2020


Warga Emas Maut Selepas Cabut 12 Batang Gigi
Macam mana boleh jadi begitu?

#BIGSTAGE5: Tiga Kali Bottom Three, Meer Nash Akur Tersingkir! Semak Markah Penuh Semua Peserta
Semoga maju jaya di luar sana Meer Nash!

“Saya Bukan Doktor, Saya Hanyalah Pelakon” - Mario Maurer Nasihatkan Peminat Yang…
Eh peminat tanya apa tu?

#BIGSTAGE5: Hari Jiwa Galau! Ini Senarai Lagu Minggu Keempat, Semoga Hati Kuat
Malam galau minggu keempat.

Tiket Licin 48 Jam, Konsert D'Masiv Tambah Satu Malam Lagi! - "Giring Pula Diundang Sebagai ..."
Wow! Peluang koranglah ni.

Penyanyi Lagu 'I Don't Care' Rendy Pandugo Datang KL 10 Jun Ini - "Ini Kesempatan Besar, Tak Mungkin ..."
Rendy Pandugo dijadualkan akan menghiburkan peminatnya pada 10 Jun 2023 di Gudang Space @ The Paddock, Petaling Jaya, Selangor

“Kuatkan Diri Walaupun Tidak Boleh Berjalan…” - Tiada Niat Rahsiakan Pertunangan, Ubai Lebih Utamakan Kesihatan Ibu
Doakan semoga ibu Ubai kembali sihat. Amin.

“Kerana Tanggungjawab Sebagai Seorang Ibu, Saya…” - Linda Rafar Kembali Aktif, Kini Muncul Dengan Sujud
Bagi ibu anak tetap nombor satu.

“Lagu Ini Buat Ibu Dan Nenek, Mereka Kekuatan Saya” - Adam Shamil Muncul Dengan Bantu
Tahniah Adam.

"Sakit Hati Sebab Saya Pernah Alami..." - Fazura Terkesan Insiden Family Dihalau Keluar Pesawat Sebab Anak Menangis
Siapa tak sakit hati?