Jika anda ada rupa, memiliki ciri anggun dan berkeyakinan, jangan lepaskan peluang keemasan ini!

Segera hantarkan penyertaan anda hari ini! Flavettes Glowing Star Search peluang terbaik buat anda mencipta nama.

Kempen Flavettes Glowing Star Search ini bertujuan melihat kecantikan bukan sekadar aestetik semata-mata tetapi lebih menjurus kepada individu yang berkarisma, berkeyakinan, sihat dan tampil berseri. Kerana itulah aspirasi kecantikan semula jadi.

Maka serlahkan kecantikan semula jadi anda dengan Flavettes Effervescent Glow kerana ia mengandungi Vitamin C dengan tambahan Glutathione dan Vitamin E iaitu agen antioksidan yang amat efisien. Cukup bermanfaat untuk menentang tindakan radikal bebas sekali gus membaiki sel-sel kulit serta mencerahkan kulit dari dalam.

Ayuh, larutkan Flavettes Effervescent Glow ke dalam segelas air pada suhu bilik, boleh dinikmati pada bila-bila masa, di mana sahaja anda berada. Amalkan pengambilannya secara konsisten untuk anda miliki kecantikan secara semula jadi.

Bagaimana untuk menjadi Bintang Flavettes?

Langkah 1: Rakam foto terbaik anda.

Langkah 2: Muat naik foto tersebut di laman Instagram / Facebook anda, kemudian lengkapkan slogan, “Saya ingin menjadi Gadis Flavettes Glowing Star…” tidak lebih 25 patah perkataan dengan hashtag rasmi #flavettesglowingstar dalam tempoh 25 Jun 2018 hingga 22 Julai 2018. Pastikan akaun sosial media anda tidak ‘Private’.

Langkah 3: Tunggu untuk panggilan! Seramai 20 semi-finalis yang layak akan dihubungi oleh pihak Astro untuk menyertai Flavettes Glowing Star pada 4 – 5 Ogos 2018 untuk sesi fotografi dan sesi penggambaran video. Pihak penganjur akan menyediakan RM150 kepada peserta selepas sesi penggambaran tersebut.

Langkah 4: Proses pengundian bermula dari 11 – 24 Ogos 2018 dan TOP 5 Finalis akan dipilih berdasarkan undian tertinggi.

Langkah 5: Flavettes on-ground event akan diadakan pada 26 Ogos 2018 untuk mengumumkan 5 finalis dan seorang pemenang yang akan dinobatkan sebagai Gadis Flavettes Glowing Star 2018 dalam sebuah acara tertutup.

Langkah 6: Gadis Flavettes Glowing Star akan membawa pulang wang tunai RM5,000 dan kontrak menjadi Duta Flavettes selama setahun. Finalis yang lain bakal menerima hadiah sagu hati daripada Flavettes.

Untuk syarat-syarat penyertaan dan maklumat lanjut, sila layari www.gempak.com/flavettesglowingstar

Jangan berlengah lagi kerana kami menunggu foto-foto terbaik anda! Muat naik foto anda sekarang. Good luck InTrenders!