UTAMAHALAMAN SAYAVIDEORANCANGANROJAKDAILYZON LAWAKSALAM MUSLIMPERADUAN

Rancangan

Gempak, dalang dunia hiburan di Nusantara! Semua cerita gossip artis & berita hiburan terkini, terhangat, terhebat! Dapatkan ‘daily dose’ pop culture paling zasss dan segala cerita yang viral!

rancangan Battleground Malaysia: Road to Gold

Battleground Malaysia: Road to Gold

Battleground Malaysia: Road to Gold sebuah inisiatif bersama Kementerian Belia dan Sukan yang diperkasakan menerusi program Rakan Muda iaitu Rakan Ekspresi dan Rakan Muzik merupakan sebuah rancangan realiti pertandingan "Street Dance" terbesar di Malaysia. Saksikan para peserta dari seluruh negara mempamerkan bakat tarian mereka di bawah bimbingan personaliti street dance terkenal untuk dinobatkan pemenang keseluruhan Battleground Malaysia: Road to Gold. Battleground Malaysia: Road to Gold setiap Jumaat, 10 malam di Astro Ria, Astro Vinmeen & Showcase dan setiap Sabtu, 11 malam di Astro AEC! #BattlegroundMalaysia #BTGMY
Gempak Most Wanted

Gempak Most Wanted

Undi setiap calon kategori favourite sekarang!
All Star Gegar Vaganza

All Star Gegar Vaganza

Korang nak tahu siapa yang terpaling All Star di antara pemenang-pemenang Gegar Vaganza sebelum ini? Jangan lupa untuk saksikan Gegar Vaganza 10 yang menampilkan barisan pemenang-pemenang dari musim terdahulu dan berentap untuk gelaran All star! Setiap Ahad, 9 malam hanya di Astro Ria!
Zon Lawak

Zon Lawak

Zon yang buat anda hilang stress serta melupakan masalah dunia. Chill bersama #ZonLawak sambil ketawa berdekah. Saksikan sedutan video-video menarik dari Astro Warna!
Bukalah Hati

Bukalah Hati

Bukalah hati untuk meraikan bersama agar kemeriahan Raya kita lebih bermakna. Saksikan pelbagai rancangan hebat sepanjang Ramadan ini bersama keluarga dan insan tersayang.
Big Stage Musim ke-5

Big Stage Musim ke-5

Big Stage kini kembali untuk Musim Ke-5 dengan peserta yang cukup hebat bakal mempertaruhkan bakat di pentas terbesar ini. Saksikan Big Stage Musim Ke-5, mulai 7 April 2023, Setiap Ahad jam 9 Malam di Astro Ria dan strim di Astro GO. Terus sertai perbualan di media sosial menggunakan hashtag #BigStage5 #BigStage2023 #DominasiBBNU #AstroBaharu
Mega Spontan

Mega Spontan

Korang dah bersedia untuk menyaksikan siapakah yang akan menjadi Raja spontan untuk kali ni? Mega Spontan tampil dengan kelainan daripada yang sebelumnya dan para pemain yang terbaik dikumpulkan untuk bersaing! Siapakah yang akan menang? Saksikan Mega Spontan setiap Jumaat, 9pm di Astro Warna!